[sezon Başi]herobrine'nin Yükselişi Bölüm 12 Steve'nin Sırrı

Beğendinizmi?

• Kullanılan toplam oy
    2

Manyakwolf

հεгօաօlբ
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
SEZON 2

11.Bölümün Devamı:

Herobrine şehir ordusunun uyarısına gülüp geçmişti ancak olacaklardan haberi yoktu.Ormanda dolaşıyordu öylece gezinirken aniden boynunda bir acı hissetti,zehirli bir ok yemişti,bayılmıştı.

Herobrine uyandığında ilginç bir yerdi burası sorgu odasına benziyordu ama değildi.Yukarıdan vuran bir ışık vardı.
Bir asker yanına geldi Herobrine'nin asker konuştu

A:Asker
H:Herobrine

A-Hahahaha en sonunda elimize geçtin Brine
H-Adım Herobrine!
A-Hayır adın Brine seni serseri!
H-Benimle böyle konuşma sonucu çok fena olur!
A-Yokyaa ne yapabilirsinki?
H-Yaparsam görürsün.
A-hiçbir şey yapamassın serseri!
H-Sana benimle böyle konuşma dedim!
A-Haha hadi vursana hadi ne olcak hee ne olcak?
A-Sırtına vuriyimmi sırtına?
H-Burdan çıktığımda ilk seni geberteceğim
A-Burdan çıkamayacağına göre zaten seninle çok oyalandım burada işkence göreceksin!

Ve asker gider.Herobrine aslında ordan rahatlıkla çıkabilirdi ancak olacakları görmek istiyor.
Steve oraya geldi sinsi bir kahka ile ''vay canına kimleri görüyorum'' dedi Herobrine iyice sinirlenmeye başlıyordu.Herobrine elindeki demiri kopararak uçtu ve bölgeden kaçtı.
Steve hemen peşine düştü Steve yetişmek için koşuyordu ancak yetişemezdi.
Herobrine o bölgeye gizlice geri dönüp konuştuğu askeri aldı ve nethere gitti.
Nethere geldiklerinde Herobrine hemen bir lav gölü bulup adamı gölün içine soktu. (sadece beline kadar)
Herobrine ''Ne oldu bir şey yapamazdım) dedi.Herobrine askeri çıkardığında bacakları kullanılmayacak durumdaydı asker çok kötü bağırıyordu ve yemesi için askeri bir zombi domuz adam'a verdi.

Evet arkadaşlar 2.sezonun ilk hikayesi geldi :) beğendiyseniz ankete oy vermeyi unutmayın:)

Manyakwolf

հεгօաօlբ
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar başlığı yanlış yazmışım özür dilerim herkezden ''Steve'nin sırrı'' değil

''Şehrin ilk atağı'' olacaktı