- En iyi cevaplar
- 0
Bu seri ne zamandan beri vardı ya. Hiç pes etmedinmi ?
Hayır ama şimdi bıraktım mapı satıyorum 3Mx3M büyüklüğünde. Bırakmamı çok istiyordunuz galiba.Bu seri ne zamandan beri vardı ya. Hiç pes etmedinmi ?
ben devam etmeni istiyorumHayır ama şimdi bıraktım mapı satıyorum 3Mx3M büyüklüğünde. Bırakmamı çok istiyordunuz galiba.
Satıyorum paypal üzerinden istiyorsan verim.[DOUBLEPOST=1406135705,1406135620][/DOUBLEPOST]Çok büyük bir harita, yapıları güzelleştirirsen daha çok alıcı bulursun.
Her gün görmekten bıktım biraz ara verim dedimMucosof'ta hala devam ediyor musun? Zamanında herkes sana zaman kaybi demesine rağmen büyük bir şehir yapiyordun. Tek eksigin yapıların özentisiz ama bu kadar ilerledikten sonra bırakma derim devam et.
Ben beğenmediğim haritaları almam.Satıyorum paypal üzerinden istiyorsan verim.[DOUBLEPOST=1406135705,1406135620][/DOUBLEPOST]
Her gün görmekten bıktım biraz ara verim dedimBiraz farklılıklar yapıyorum farklı oyunlar oynuyorum bu aralar her gün Minecraft oynardım önceden demekki zayıf noktam buymuş(psikolojik). Ama inş. yine başlarım
![]()
Bir harita zaten. Almıyorsan alma 1500 TL veremiceksin zatenBen beğenmediğim haritaları almam.
Meraketme lvl 10000 kazma veriyorbırak boş ver adam eğleniyor, ben olsam bende öyle yapardım survivalda zaten üşeniyorsun block kırmaya bide kaleler mi yapıcan düşe kalka![]()