Shader Kasar Mı?

8GB Ramda shader kasması olur mu?

• Evet kasar.

Kullanılan: 3 33.3%
  • Kasar ama şunu yaparsan kasmaz.(Yorumla belirtirseniz sevinirim.)

Kullanılan: 2 22.2%
  • Hayır kasmaz.

Kullanılan: 4 44.4%

• Kullanılan toplam oy
    9
  • Anket kapatılmış .

LordOfRavens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bilgisayar alacağım şu an kullandığım 3 GB rama sahip o yüzden shaderler çok kasıyor arkadaşımın 4 GB ram olan bilgisayarında baya fark var daha az kasıyor. Benim alacağım 8 GB işlemci i5 olacak ekran kartı sorunu yaşamıyorum araştırdım bu bilgisayarda SEUS çalışır mı? Şimdi kullandığım Sonic Ethers'i açmıyor bile :D Ama ekran kartından değil mesela kullandığım ekran kartı ile mükemmel uyumlu shader ram nedeniyle kasıyor o yüzden ekran kartı ile ilgili bir şey önermeyin sadece 8GB ram yeterli mi onu söyleyin.

LordOfRavens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya sabır ekran kartını araştırdım diyorum hiç sorun yok onda sadece 8 GB ram yeterli mi? Bu bilgisayarın da ekran kartı iyi crysis kasmıyor ama shaderi açınca pcnin işi bitiyor çünkü ram 3 GB 8 GB yeter mi ?

LordOfRavens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamam sağol yetkili birisi isterse konuyu kilitleyebilir isterse anket bitince kilitliyebilir ama en geç anket bitince kilitlensin.

LordOfRavens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Argüman ne ya? ASDFASDFADF :S Minecraft kasmıyor o yüzden hiç uğraşmadım ama merak ettim :D

caglaris

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer texture pack kullanmayacaksanız ve mod yüklemeyecekseniz -Xmx358m -Xms256m yaparsanız çok güzel olacaktır. Eğer ben texture pack yüklerim falan diyorsanız -Xmx kısmını 512m yapmanız daha iyi olur. Eğer ufak tefek modlar istiyorsanız yine 512m iyidir ama büyük modlar kullanacaksanız 768m veya 1g yapabilirsiniz. Çok mod yükleyince bilgisayarı kasan arkadaşlar 768m yaparlarsa çok güzel olur :) Ayrıca oyundan daha yüksek performans almak için Rehberler ve Kılavuzlar bölümünde sabitlenen FPS'i maksimuma çıkarın rehberime bir göz atın :)

ben shader + dynamiclight kullanıyorum mod olarak , resourcepack olarak faithful x32 , şu an argüman da tik yok (gri renkte -Xmx 1G yazıyor) değiştireyimmi

caglaris

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Shader Modlar ne kadar ram gerektirir bilmiyorum ama Minecraftforum.net'te gezerken duyduğum dedikodulara göre Shader+Resource Pack için yaklaşık 1 GB ram gerekiyormuş. Yani elleme kalsın. Ne kadar doğru bilmiyorum ama bunlar. Dedikodular, dedikodular. Fıtıfıtıfıtı...

ama shader bildiğin shader deil (high performance shader yazıyor) ağaçlar çimenler sallanmıyo , güneş yuvarlak deil kare , suda kesik kesik duruyor :D pek kaliteli deil yani :D zaten seus rc7 ultra yapınca mouse zor hareket ediyo :D

caglaris

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bilmiyorum sadece söylentiler bunlar. Kullandığını iddia edenler ve fotoğraflar çekmiş olanlar var. Aynı ayarlarda aynı yerde bakarken 200 fps, shader ile bakınca 190 fps. Bunun gibi şeyler.

200 mü 190 mı ? ben 0 modsuz texturesiz en fazla 70 filan (superflatta 90)

TheBloodyMask

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bende 2.5 gb ramla (ekrankartı ati 5670 bilmeyen varsa googla yazsın) hiç kasmıyo crysis de öyle (mc ayarlar ın hepsi fullde crysis2 de hardcore daydı)
Bu arada ekran kartın intelse hiç uğraşma mc nin sorunu var intelde ha değilse (ATI İÇİN)catalys control centera gir oradan oyun a oynuyacağın oyunu ekle (her oyun olabilir) onu ekle kasmanı birazcık azalması lazım ama nivida için olanı unuttum inteli hiç bilmiyom