Shader Mod Gölge Sorunu

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
forge indirince oyuna gir . başlata tık %appdata% yaz. .minecrafta gir mods klasörüne shader modu at . sonra oyuna gir . yine çık indirdiğin shader packe gir istediğin shader packi . %appdata% deki .minecraft taki shader pack klasörüne at . oyuna gir options veya ayarlardan shader packi seç . ordanda shaderı seç[DOUBLEPOST=1401391870,1401391813][/DOUBLEPOST]
sadece shader pack indirsem olurmu
olmaz

BraveHeart34

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
forge indirince oyuna gir . başlata tık %appdata% yaz. .minecrafta gir mods klasörüne shader modu at . sonra oyuna gir . yine çık indirdiğin shader packe gir istediğin shader packi . %appdata% deki .minecraft taki shader pack klasörüne at . oyuna gir options veya ayarlardan shader packi seç . ordanda shaderı seç[DOUBLEPOST=1401391870,1401391813][/DOUBLEPOST]
olmaz
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bu sitede nerden indricem indirme linki yok

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
pardon benim hatam tam anlatamadım mods klasörünün oluşması için oyuna girip çıkman lazım

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
sorunu anlamadım herkezde olur birkaç bilgisayarda daha denemiştim hepsini yapmışsındır ama yazayım yinede 1. adım : Forgeyi kur. 2.adım: launchere gir. 3.adım: sürümü release 1.7.2-forgefalanfilan seçiyoruz. 4. adım oyuna gir çık. böyle yapınca olur normalde . sanırım 3.cü adımı yapmadığın içindir[DOUBLEPOST=1401394466,1401394360][/DOUBLEPOST]
yada şu videoyu izle[DOUBLEPOST=1401394966][/DOUBLEPOST]o videodaki olmuyo bunu dene

BraveHeart34

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
sorunu anlamadım herkezde olur birkaç bilgisayarda daha denemiştim hepsini yapmışsındır ama yazayım yinede 1. adım : Forgeyi kur. 2.adım: launchere gir. 3.adım: sürümü release 1.7.2-forgefalanfilan seçiyoruz. 4. adım oyuna gir çık. böyle yapınca olur normalde . sanırım 3.cü adımı yapmadığın içindir[DOUBLEPOST=1401394466,1401394360][/DOUBLEPOST]
yada şu videoyu izle[DOUBLEPOST=1401394966][/DOUBLEPOST]o videodaki olmuyo bunu dene
kardesim bisey daha sorcam ben sana bu sayfada yani mc türk safyasında ben de konu acmak istiyorum nasıl yapacam ??

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
sorun halloldu sanırım ^_^^_^. forumlar kısmından açıcağın konunun türünü içeren şeye gir örneğin Forumlara tıkladın önüne forum destek mc destek felan geldi seni ilgilendireni seç . sonra sağ taraftaki konu oluştur butonuna tıkla