Shader mod ??

onikiasd

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Ben eskiden oynadığım minecraft a nostalji olsun diye geri döndüm ama Grafikleri çok sade göründü
Tekrardan Shader mod yüklemeyi denedim Beceremedim Shader pack da mı sorun var bilmiyorum Yardımınızı bekliyorum
Sürüm 1.8 / 1.7.2 / 1.8.1
Teamextreme sanırım (korsan tüm sürümlerin olduğu patch)

onikiasd

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Tam olarak nolduğunu söylersen çözüm bulmaya çalışırım.
Daha önceden belirtmediğim için özür dilerim
forgeyi yükledim Launcher de böyle görünüyor giriş yapıyorum

Daha sonra oyunun içinden shader i açmak için ayarlar a geldiğimde Shader butonu mevcut oluyor ancak

Tıkladığımda önüme çıkan shader packlerin hiçbiri çalışmıyor nedenini bilmiyorum

Shader pack in içinde bu dosyalar mevcut ve ben bu klasörü direk Shaderspacks in içine attım doğrumu yaptım bir yanlışım varmı ?
Neden işe yaramadı

iikingxxzz

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Daha önceden belirtmediğim için özür dilerim
forgeyi yükledim Launcher de böyle görünüyor giriş yapıyorum

Daha sonra oyunun içinden shader i açmak için ayarlar a geldiğimde Shader butonu mevcut oluyor ancak

Tıkladığımda önüme çıkan shader packlerin hiçbiri çalışmıyor nedenini bilmiyorum

Shader pack in içinde bu dosyalar mevcut ve ben bu klasörü direk Shaderspacks in içine attım doğrumu yaptım bir yanlışım varmı ?
Neden işe yaramadı
shader packin forge sürümün ile uyumsuz olabilir.Birden fazla shader varsa çakışıyor olabilir.Dosya eksik olabilir.

onikiasd

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bir sürü sorun var.Ama bence denemeye değer.Karar senin tabii ki
Mod yüklü Forge Yüklü Menüde gösteriyor Pack i Kurunca Shader instalized (gibi bir şey) yazıyor Ama grafiklerde en ufak oynama yok
Shader mod yüklü Forge kurulu her şey tam Neden böyle oluyor ? lütfen detaylı olarak anlatabilirmisin ?

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
:yıkıl: sen .rar veya .zip dosyasının içindekileri çıkartıp mı koydun?
Yapacağın tek şey oraya .rar veya .zip dosyasını içindekileri çıkartmadan yollamaktı.

onikiasd

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
:yıkıl: sen .rar veya .zip dosyasının içindekileri çıkartıp mı koydun?
Yapacağın tek şey oraya .rar veya .zip dosyasını içindekileri çıkartmadan yollamaktı.
Klasör olarak yaptım .rar ın içinde Shader klasörü vardı onu attım rar olarakmı atacağım

Klasör olarak yaptım .rar ın içinde Shader klasörü vardı onu attım rar olarakmı atacağım
Bu kadarmıydı ya :D çok teşekkür ederim @tutkisina sayende oldu meğersem hiçbir hata yokmuş atamamışım

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Bu kadarmıydı ya :D çok teşekkür ederim @tutkisina sayende oldu meğersem hiçbir hata yokmuş atamamışım
Sorun yok :)
Başlangıçta herkes hata yapıyor :D
#Modyuklemeye3saatugrasanarkadas