Shader Mod

DarkPersian

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar. Faction swde oynamak için shader mod indirmek istiyorum. ancak internette bulduğum her shaderin indirme sitesine girince bu web sayfası kullanılamaz. Yazıyor. Ne yapmalıyım ?

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Düşünüyorum da, bu siteye giriyorsan diğer sitelere neden giremeyesin
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
siteden sorunsuz bir şekilde modu indirdim,
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
siteden de rastgele birkaç shader pack indirdim, Ad.Block açıktı hatta. Dene, eğer olmazsa sorun sendedir
Sorunun sende olduğunun farkındasındır zaten ama yine de garantiye alınmış olsun

DarkPersian

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Dostum herşeyi yaptım adblcokıu durdurupta. Şimdi profilde 1.7.2 Forge seçiom. Doluyor ama dolunca kapanıyor. Oyunu açmıyor. Sorun bu sefer neyden kaynaklanıyor ?

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Dostum herşeyi yaptım adblcokıu durdurupta. Şimdi profilde 1.7.2 Forge seçiom. Doluyor ama dolunca kapanıyor. Oyunu açmıyor. Sorun bu sefer neyden kaynaklanıyor ?
Bu soru çok soruldu, açıkçası cevabını bilmiyorum fakat Mod Destek ve Minecraft Destek kısımlarını karıştırırsan bu sorunla ilgili açılan çok sayıda konu bulabilirsin

R

Reloven

Ziyaretçi
Linki At Bide Biz Deneyelim :) İndirebilirsem Yandexe Yüklerim.

GhoulManyağı

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Benim bilgisayarımdada şöle salakça bişi var forge a shader mod yükleyince crash veriyoror sistemimde güçlü ekran kartından olduğubu sanmıyorum opengl sürümüde güncel anlamadım java 1.7 yükleyip deniyeceğim :)