[tanıtım]:
öncelikle herkese merhabalar . herkes şu ağacın alt dalını kesince havada kalmasına gıcık olur . veya kesersiniz kesersiniz en üsteki bloga ulaşamazsınız ağaç orda mal gibi kalır . bu modla bu gibi sorunlar tamamen ortadan kalkıyor . ağacın en alt blogunu kestiğimizde bütün bloglar aşağıya düşüyor ve ağaç zamanla yok oluyor . hem oyun pratiklik kazanıyor hemde odun sıkıntınız azalıyor . ve görüntü kirliliği oratadan kalkıyor .
[resimler]:
[ kurulum ]:
- net framework 4.0 yüklü olmalıdır . yüklü değilse [
- [tree capitator mod]'a çift tıklayın .
- internete bağlı olduğunuza emin olun . emin olduysanız diğer adıma geçin
- install mode 'a tıklayın .
- "Backup minecraft before installing mod?" sorusuna evet diyin. Bu bi yedek oluşturacaktır .
- işlem tamamlandıktan sonra "installing mod" uyarısı gelir . tamam'a basıp oyuna girebilirsiniz .
"ıyy, *** gibi modmuş nerden indirdim bunu" diyenler için .
- üst tarafta "restore" seçeneyine tıklayın .
- ordan "select" diyip , C:\Minecraft_Backup 'tan yedeğinizi seçin .
- ve restore diyin , eğer bi uyarı gelirse tamam'a tıklayıp oyununuza girebilirsiniz . eski haline dönecektir .
iyi eğlenceler
[ download ]:
[ rar şifresi ] : minecraftturk.com
[ not ] : yorumlarınızı bekliyorum .
öncelikle herkese merhabalar . herkes şu ağacın alt dalını kesince havada kalmasına gıcık olur . veya kesersiniz kesersiniz en üsteki bloga ulaşamazsınız ağaç orda mal gibi kalır . bu modla bu gibi sorunlar tamamen ortadan kalkıyor . ağacın en alt blogunu kestiğimizde bütün bloglar aşağıya düşüyor ve ağaç zamanla yok oluyor . hem oyun pratiklik kazanıyor hemde odun sıkıntınız azalıyor . ve görüntü kirliliği oratadan kalkıyor .
[resimler]:
[ kurulum ]:
- net framework 4.0 yüklü olmalıdır . yüklü değilse [
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
] indirebilirsiniz.- [tree capitator mod]'a çift tıklayın .
- internete bağlı olduğunuza emin olun . emin olduysanız diğer adıma geçin
- install mode 'a tıklayın .
- "Backup minecraft before installing mod?" sorusuna evet diyin. Bu bi yedek oluşturacaktır .
- işlem tamamlandıktan sonra "installing mod" uyarısı gelir . tamam'a basıp oyuna girebilirsiniz .
"ıyy, *** gibi modmuş nerden indirdim bunu" diyenler için .
- üst tarafta "restore" seçeneyine tıklayın .
- ordan "select" diyip , C:\Minecraft_Backup 'tan yedeğinizi seçin .
- ve restore diyin , eğer bi uyarı gelirse tamam'a tıklayıp oyununuza girebilirsiniz . eski haline dönecektir .
iyi eğlenceler
[ download ]:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
[ rar şifresi ] : minecraftturk.com
[ not ] : yorumlarınızı bekliyorum .