- En iyi cevaplar
- 0
Herkesten; aklında ne kederi varsa, ne sıkıntısı varsa, ne yaşıyorsa ve ya hissediyorsa, kapalı cümlelerle, buraya dökmesini istiyorum. Bir kitap yazıyorum ve 3. (son) baskısında bazı sözleri kullanacağım. Kitap her ne kadar İngilizce olup, Manhattan'da satışa çıkarılacak olsa da, Türkiye'ye gelirse sizinde desteğiniz olsun istiyorum.
İlk ben başlıyorum, aşağıdakinin örneğini gidebilirsiniz.
Gri buğulu havada kusursuz bir şehirde, herkesin bir centilmen/hanımefendi gibi göründüğü yerdeyim. Hepsi bana bakıyor çünkü onlara biraz saçma görünüyorum. O kadar saçma ki, hepsi bana, havada uçan bir ayna gibi bakıyor. Bana baktıklarında ne kadar kendilerini havada görseler de, aslında benim sayemde oluyor. Şehirden çıkıyorum, iki adım atıyorum ve birden arkamdan vazo sesi duyuyorum. Havada düşerken çıkardığı uğultu sesi biraz sonra kırılma sesi ile karışıyor. Umursamıyorum. Birinin bir yeri düşmüştür diye.
Pürüzsüz dağlara varıyorum.
Her taşta oyuk açıyorum. Ellerim ne kadar acısa da, bunu yapmak zorundayım...
--Shadowflex
İlk ben başlıyorum, aşağıdakinin örneğini gidebilirsiniz.
Gri buğulu havada kusursuz bir şehirde, herkesin bir centilmen/hanımefendi gibi göründüğü yerdeyim. Hepsi bana bakıyor çünkü onlara biraz saçma görünüyorum. O kadar saçma ki, hepsi bana, havada uçan bir ayna gibi bakıyor. Bana baktıklarında ne kadar kendilerini havada görseler de, aslında benim sayemde oluyor. Şehirden çıkıyorum, iki adım atıyorum ve birden arkamdan vazo sesi duyuyorum. Havada düşerken çıkardığı uğultu sesi biraz sonra kırılma sesi ile karışıyor. Umursamıyorum. Birinin bir yeri düşmüştür diye.
Pürüzsüz dağlara varıyorum.
Her taşta oyuk açıyorum. Ellerim ne kadar acısa da, bunu yapmak zorundayım...
--Shadowflex