Shadow'un Sorunu Ney ?

TelluxMatic

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Serverim bakıma alınmıştı,neler ekleneceğini yazdım.Bir yerde argo kelime kullandım diye konuyu arşivledi eyvallah orada haklı.2. açtığım konuda ise hiçbir argo yoktu,fakat hiçbir neden söylemeden konuyu arşivledi.Açıklama bekliyorum

@Shadow.

Shadow.

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Daha açılmamış sunucunun bilgisini vermenin pek bir anlamı olmadığı için arkadaslarımız suphe duymus olabilir.

TelluxMatic

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Daha açılmamış sunucunun bilgisini vermenin pek bir anlamı olmadığı için arkadaslarımız suphe duymus olabilir.
Aynısını tanıdığım Özel Üye(Kıdemli Üye) arkadaşım yaptı konuyu açtığı gün direk onaylandı konusu,üstelik serveri açılmadan yapmıştı!

Shadow.

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Üyelere farklı davranmak gibi bir durum söz konusu değil fakat Kıdemli üyeler güvenilir olarak saydıgımız kisilerdir ve sözlerine güvenilir. Güvenemedigimiz iddalarin hepsini dogru sayamayız elbet.

Vacthy

- Mr.Koala
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
şu 3-4 gün boyunca hiçbir konuyu arşivlemedim yorum olarak benimde adım geçmiş ben olaydan habersizim

Shadow.

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Olay benim neden açılmamıs serverlarla ilgili bir sorunum oldugu, yani arkadasımıza senin neden açılmamış server reklamlarının arşivlendigini açıklayabilecegini dusunmustum tabii istersen ben demem gerekeni dedim sen istersen detay verebilirsin.

Vacthy

- Mr.Koala
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
bi kere denetim geçmesi için resim lazım resimsiz hiçbir konuyu geçirmiyoruz direk siliyoruz 2. olarak konunun detaylandırılması 3. olarak dedim gibi bu konu hakkında pek bilgim yok şuanda 3-4 gündür konu arşivlemiyorum