Build dersleri veriyormusunuz?O kadar fazla kayra varki acaba hangisi![]()
ElbeteeBuildimizi geliştirmemize yardım ediyormusunuz?
Hazırlayacağımız haritalardaki yürüyüş yolllarını hazırlayan oyuncudurYol tasarımcısının görevi nedir anlayamadım ?
Daha öncede söyledğim gibi ilk defa bir alım yapıyoruz birkaç minik fotoğraf koyduk o kadar ama şu anda takımımız 8 kişiKendinize ve yapilariniza biraz deger verin, ozen gosterin konulariniza. Ayrica millet sizi neye gore secsin ki yapilarinizin fotograflari yok, olanlar da alakasiz kucuk resimler. Konuyu duzenleyip guzel bir proje yapin benim onerim bu.
Hiç kolay değil inan bana ama başarabilirsen çok iyi olurBen de mi açsam bir build team ki.
Çok saçma...Elbetee
Hazırlayacağımız haritalardaki yürüyüş yolllarını hazırlayan oyuncudur![]()
Saçma değil herkesin bir görevi var düzenli bir şekilde ilerleyen bir sistem 3 kişi bir yolu yapmak yerine bir kişi yol yaparken diğeri evleri yapıyor görevler karışmıyor ...Çok saçma...
Kaldırım mühendisi falan mı? Hiç kimse 7/24 yol düzenlemek istemez ki, biraz ekip üyelerinin rollerini empati yaparak seçin.Saçma değil herkesin bir görevi var düzenli bir şekilde ilerleyen bir sistem 3 kişi bir yolu yapmak yerine bir kişi yol yaparken diğeri evleri yapıyor görevler karışmıyor ...
Biz ne için hazırladık bu kadar grubu kurduk eğer istiyorsa yapacak istemiyorsa zoralaycak yokkiKaldırım mühendisi falan mı? Hiç kimse 7/24 yol düzenlemek istemez ki, biraz ekip üyelerinin rollerini empati yaparak seçin.
Eroiser inan bana bir yolu bir cok cesitte yapabilirsinÇok saçma...
O Zaman Ağaç Yapan Kale Yapan Ev Yapan diye Görevlerede Ayırmalısın...Saçma değil herkesin bir görevi var düzenli bir şekilde ilerleyen bir sistem 3 kişi bir yolu yapmak yerine bir kişi yol yaparken diğeri evleri yapıyor görevler karışmıyor ...
Zaten ayırdık konuyu düzgünce okumadan neden eleştiri yapıyorsun ...O Zaman Ağaç Yapan Kale Yapan Ev Yapan diye Görevlerede Ayırmalısın...
Takım içi kavgalar hafiften başlıyor sanki düzgün insanlara ihtiyacımız var ...Şimdi sana birçok tüyo vereyim sayın builder ekibi kuracak olan arkadaşım ;
Kurulma zamanında zorlanacak hep acemiler ile çalışacak düzgün birini bulana kadar koşacak builder olarak gelişeceksin sonra ekibi geliştireceksin sonra yavaş yavaş piyasa da var olmaya başlayacaksın sonra biri gelip o ekibi mahvedecek takım içi kavgalar takım içi küslükler. Olacak bunun haricinde görevleri " Medival , Modern , Chinese , Japon " Gibi yapıtları yapa bilen bir tayfa hazırlamaya bak. Tutup ta " Yolcu , hancı , tuvaletci " diye ayırırsan bu iş böyle yürümez. Hadi hayırlısı. İyi forumlar.