ShardOfCraft Çalındı! | RedGamer Rezilliği | Riponza Crasher Kullanmayın! |

Pandikk

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herkes konuyu birine yığmak istiyor dava sonuçlanana kadar bence bizim yapacak çok birşeyimiz yok eğer elinde kanıtları olan varsa geç olmadan iletsinler yoksa çok kişinin canı yanıcak.

ServetPro

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim Mesaj kasmak icin sabahtan beri karsıma cıkıyorsun girip bakmak yerine konu ile ilgin olmadıgı halde mesaj atıosun

Sende bana taktın meşaj kasma derken :) konu ile az cok bi bilgim var skype verirsen sanada gösterebilirim :)

+ Mesaj kasacak olsam gider mc sunucularına başarılar derim geçerim burda uğraşmam?

Ridvan_44

Play.CrafRion.Com
En iyi cevaplar
0
Sende bana taktın meşaj kasma derken :) konu ile az cok bi bilgim var skype verirsen sanada gösterebilirim :)

+ Mesaj kasacak olsam gider mc sunucularına başarılar derim geçerim burda uğraşmam?
zaten sabahtan beri mc sunucularına vs yazıosun illa kanıt diosan göster beklerim ben konunun bizzat icinde olan birisiyim az cok bilgin varda ne var merak ediyorum anca forumda yazılanlardır baskası yoktur ! konuya illa mesaj atmak icin yazdıgın cok belli

ServetPro

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
zaten sabahtan beri mc sunucularına vs yazıosun illa kanıt diosan göster beklerim ben konunun bizzat icinde olan birisiyim az cok bilgin varda ne var merak ediyorum anca forumda yazılanlardır baskası yoktur ! konuya illa mesaj atmak icin yazdıgın cok belli
İster yazarım ister yazmam seni ilgilendirmez kavga çıkarma neyse kanıt icin Skype: Servet.karakurt87

caandalek

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İnşallah verdiğimiz kanıtlar acıyı biraz daha şiddetli hale getirir. Bunu yapan kişiler her halde ailelerinin başına değil de kendi başlarına bir şey geleceklerini sandılar.

Semosedo

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Daha evvel de belirttiğimiz gibi biz aklanacağız. Ayrıca batihost ortaklık yapan kişinin "Semih Çetin" olduğunu söylediğinde gülme krizine girdim gerçekten.

Bycakr

Ağır Eleştirici
En iyi cevaplar
1
Forumda yetkiniz bulunmamasıyla beraber uyarı yapacak kişinin yetkililer olduğunu unutmamalısın hocam.
Ek olarak post kasmak istiyen kasar, bunun yasak olduğunu kurucular söylerse ve uyarırlarsa işte o vakit arkadaş durmak zorundadır. Konuyla alakası olsun yada olmasın, Sunucu haksızlığa gelmiş bir sunucu ve bu konu herkese açık bir konu. Alakasız herkes mesaj atabilecektir. Bu hakkını kısıtlayamazsınız.
İyi günler.