ShardOfCraft Reklamcı,Moderatör Alımı!

OnlyVan

Play.CastleTurk.Com
En iyi cevaplar
0

Merhaba Arkadaşlar,
3 yıldır açık olan sunucumuza USTA Reklamcı Ve Möderatör Arıyoruz.

Başvurularınızı Forum Üzerine Cevaplayın.
Moderatör!:
Hiç Ban Yedinmi?(Yediysen Neden Yedin) :
Hiç Müte Yedinmi:
Oyuncuları Nasıl Memnun Edersin?:

Reklamcı:
Kaç yıldır minecraft oynuyorsun ? :
Daha Once Bir Sunucuda Reklamcılık Yaptınmı?

Sunucuyu Ziyaret Etmek İsterseniz İp: Play.ShardOfCraft.Com

Tür: OPFACTİON

barkoo4123

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Moderatör!:evet
Kaç yıldır minecraft oynuyorsun ? : 4
Hiç Ban Yedinmi?(Yediysen Neden Yedin) : Evet birkere yedim çünkü çok saygılı olduğumdan serverdeki oyuncular beni daha üstün kıldu ve bu kurcuu bunu çekememezliğinden ban attı
Hiç Müte Yedinmi:Mute yemedim çünkü nerde ve nasıl konuşcağımı ve saygılı olduğumdan mute yemememeye özen gösterdim
Saygılımısın ? : Son derece ama adaletsizlik varsa saygımı bozmadan küfürsüz bir şekilde hallederim herkeze eşit davranırım
Oyuncuları Nasıl Memnun Edersin?Oyuncuları Memnun davranarak saygılı dürüst davranarak sorularına cevap istedikleri warpları yapmaya çalışırım istediklerini liste halini getirip yaparım yapmadığım zaman daha nazikce cevap veririm
beni seçerseniz iyi olur :)

Omer_RG

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Moderatör!:
Kaç yıldır minecraft oynuyorsun ? : 6
Hiç Ban Yedinmi?(Yediysen Neden Yedin) : Hayır Hiç
Hiç Müte Yedinmi: 1 Kez sonra hiç yemedim
Saygılımısın ? : Saygılıyım Tabi
Oyuncuları Nasıl Memnun Edersin?: onu yönetmeyi bileceksin başta. ama öyle "höbede hebede" diyerek değil. burda yönetmek derken demek istediğim şey kesinlikle onu zorlamak ve istediklerini yaptırmak değil.

Son düzenleme:

OnlyVan

Play.CastleTurk.Com
En iyi cevaplar
0
Moderatör!:evet
Kaç yıldır minecraft oynuyorsun ? : 4
Hiç Ban Yedinmi?(Yediysen Neden Yedin) : Evet birkere yedim çünkü çok saygılı olduğumdan serverdeki oyuncular beni daha üstün kıldu ve bu kurcuu bunu çekememezliğinden ban attı
Hiç Müte Yedinmi:Mute yemedim çünkü nerde ve nasıl konuşcağımı ve saygılı olduğumdan mute yemememeye özen gösterdim
Saygılımısın ? : Son derece ama adaletsizlik varsa saygımı bozmadan küfürsüz bir şekilde hallederim herkeze eşit davranırım
Oyuncuları Nasıl Memnun Edersin?Oyuncuları Memnun davranarak saygılı dürüst davranarak sorularına cevap istedikleri warpları yapmaya çalışırım istediklerini liste halini getirip yaparım yapmadığım zaman daha nazikce cevap veririm
beni seçerseniz iyi olur :)
değerlendireceğiz :)

Moderatör!:
Kaç yıldır minecraft oynuyorsun ? : 6
Hiç Ban Yedinmi?(Yediysen Neden Yedin) : Hayır Hiç
Hiç Müte Yedinmi: 1 Kez sonra hiç yemedim
Saygılımısın ? : Saygılıyım Tabi
Oyuncuları Nasıl Memnun Edersin?: onu yönetmeyi bileceksin başta. ama öyle "höbede hebede" diyerek değil. burda yönetmek derken demek istediğim şey kesinlikle onu zorlamak ve istediklerini yaptırmak değil.
Değerlendireceğiz :)

shotpoter2

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Moderatör!:
Kaç yıldır minecraft oynuyorsun ? : 2012 den beri ( ik oynadıgım sürüm 1.3.2)
Hiç Ban Yedinmi?(Yediysen Neden Yedin) : Evet sebebi ise bir kavga oldu ve en sevigim kardesime ban atınca bende olara attım ve banladıar
Hiç Müte Yedinmi:Kavga durumlarında,evet bazen :(
Saygılımısın ? :Evet, Bana Agır bir sekilde(Senin Ananı ... yapıp ...) gibi bir durumda olmadıgı sürece tabikide.
Oyuncuları Nasıl Memnun Edersin?: Oyuncuların Sorunları En Cabuk Şekilde Cözerek ve Oyunları Bölen Hackerları Kanıtlayıp kanıtla banlarak. hackerlar oyun bölücüdür. Oyundaki kardeslik ortamında gölge düsürecek insanları uyarır ve hala devam ediyorsa kısa bir muteyle onu uyarırım. Oyundaki Düzen Ve Kardeslik Ortamı Önemlidir.