Shards Of The Void 1.Bölüm Patatesİndüstrileri

efeakca

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar Ben Efe Size Kısaca Kendimden Bahsedeyim Herşeyi Böyle Büyük Yazmak İlk Olarak Beni Yoruyor :). Adım yazdığı gibi efe, bu video çekme işini beni izleyenlerle tanışmak büyük kitleleri görmek için yapıyorum herhangi bir gelirim yok bu işten ve olmasını da planlamıyorum, olursa da çekiliş gibi şeylere kullanırım bu parayı kendime ayıracağım para da sizler için hazırlamaya başladığım serverıma gider ki bu ayrı bir konu. Yanımda batuhan var, beraber minecraft ve birkaç oyunun daha videosunu çekiyoruz, ilginç seriler var aklımızda, minecraft hakkında yeterince tecrübeliyiz arada mallıklar yapıyoruz bunu eklemezsem ayıp olur :) . Başta söylediğim gibi bu işi gelir için yapmıyoruz büyük kitlelere hitap etmek için kanalı kurduğumda amacım büyük bir kanal olup izleyicim olan her insana bir değer verip sorularına cevap vermek ve yardımcı olmaktı ve hala bunun için gayret ediyorum. Böyle kanallar bildiğiniz üzere günümüzde pek bulunmuyor... Çoğu kanal videoyu yükleyip geçiyor bazılarının yorumları kontrol eden moderatörleri var ama hiçbiri yorumlardaki sorulara cevap vermiyor, bazılarına çok nadir denk gelmiştir bende başkasına cevap verirken gördüm ama bana hiç cevap veren olmadı. Yaşım büyük değil ama amacım sizi yönetmek de değil sizi eğlendirmek hem bu işi yapmam için yaşımım büyük olması gerekmez yaşımın büyük olması sorumluluklarımın fazla olması demek buda zaten video yüklememi zorlaştırır. NEYSE Videoya Geçelim Umarım Eğlenirsin Eğer Videoyu Sevdiyseniz Beni Takip Edin Böylece Beni Takip Edenlerin Olduğunu Görebileyim HER Aboneme Çok Seviniyorum. O Tuşçuğa Basıp Beni Bir Nebze de Olsa Mutlu EDIN Lütfen Bu Sizi Rahatsız Etmez.
VIDEO: