ShbtCraft Mimar - Akademi Alımları Açık (Mimar Alan: 3) (Yardımcı Alan: 4)

shbtcraft

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Alınacak Yetkililer
  1. Mimar
  2. Diğer
Sunucu IP Adresi
Launcher'li server
Merhaba forum gamer kullanıcıları, launcher+client'li bir sunucumuz var 2 geliştirici bir kaç kişilik yetkili ekibimiz var. 4-5k bütçemiz var nisan sonuna yakın sunucumuz açılacak

Normal yetkili alanımızda'da 4 kişiyi Deneme Yardımcı'ya alıcaz sizleride aramızda görmekten onur duyarız
Ücretli çalışanları kabul etmiyoruz.

fakat 3 kişilik bir mimar açığımız var dilerseniz discord adresimize gelerek talep oluştura bilirsiniz tohatlı isimli yetkilimiz sizinle ilgilenecektir. Ücretli çalışanları kabul etmiyoruz.

gamer arena link desteklemediği için linkin sadece kodunu bırakıyorum: NfV5eKFmpd

Son düzenleme:

Florins

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhaba forum gamer kullanıcıları, launcher+client'li bir sunucumuz var 2 geliştirici bir kaç kişilik yetkili ekibimiz var. 4-5k bütçemiz var nisan sonuna yakın sunucumuz açılacak

Normal yetkili alanımızda'da 4 kişiyi Deneme Yardımcı'ya alıcaz sizleride aramızda görmekten onur duyarız

fakat 3 kişilik bir mimar açığımız var dilerseniz discord adresimize gelerek talep oluştura bilirsiniz tohatlı isimli yetkilimiz sizinle ilgilenecektir. Ücretli çalışanları kabul etmiyoruz.

gamer arena link desteklemediği için linkin sadece kodunu bırakıyorum: NfV5eKFmpd
4-5 Bütçeniz var ancak ücretli çalışan kabul etmiyorsunuz
Bu bütçenin belirli bir kısmını yetkililere harcamadığınız sürece pek tutacağını sanmıyorum

hainkain

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0

hainkain

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Eğer beni alırsan bem de mimarım beni alırsanız yapılar yaparaım çok aktif olurum isteğinizi yerine getiririm