Sherlock Game is Turkey 500 Slot IP: 151.80.200.201

ImmorTalTurk4242

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
SHERLOCK GAME İS TURKEY - SONOYUNCUNUN 1SUNUCUM.COM SPONSORUDAN ALINMIŞTIR.
İP: 151.80.200.201 - 500 SLOT

SENE 2010 CİVARINDA GTA SAMP OYNARKEN KLANLAR ARASINDA GEZERKEN SORRYBu da neüy!? KARŞILAŞTIM.
ARADAN YILLAR GEÇTİ VE TEKRAR BİRBİRİMİZİ BULDUK.WOOZYLORD DA ARAMIZA KATILARAK FACTİON SERVER AÇMAYA KARAR VERDİK.
BİZ ÜÇ KAFADAR SİZLER İÇİN HİZMET VERMEYE HEMDE EĞLENMEYE ÇALIŞIYORUZ.MADDİ BİR AMAÇ GÜTMÜYORUZ. :D

WARPLAR
SKYBLOCK
EVENTLER
Meslekler
Meslekler
Trade Sistemi
Pvp Arena

VE BİRÇOK ÖZELLİK DAHA SİZLERİ BEKLİYOR

SON OYUNCUNUN SPONSORU 1SUNUCUM KALİTESİ
Intel Xeon E3 1245v2 3.40 GHz
2 ÇEKİRDEK
1 Gbps (Min. 250Mbps)
LİNUX İŞLETİM SİSTEMİ

TEAMSPEAK 3 İP : 185.114.23.101
Facebook : /frknlu

Son düzenleme:

SlimeNetwork

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Warplar daha özenli yapılabilinirdi world edit ile 4 kenar duvardan ibaret olmamalı biraz da chestcommands ta kendinizi geliştirmelisiniz spawn size ait değil sanırım hammadde ile spawn arasında dağlar kadar fark var emek yok denilecek kadar az ancak oyunculara beleş item vermek amaçlı oyuncu tutan serverlerden olursunuz umarım kendinizi toparlarsınız amacım konuyu baltalamak değil

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SorryWtf

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Server Daha Yeni Olmasıyla birlikte Gelişmekte'de görüşümce server gerçekten eski yeni her server kadar güzel olmuş lakin herşeyde güzel degil.Fakat İlerleyen Vakitlerde Düzeleceğine Eminim İyi Forumlar Ayrıca Oynadım Tavsiye Ederim :) :alkış:

ImmorTalTurk4242

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
SlimeNetwork hammaddeyi değiştirdik.

Yorumunuzu bekliyorum . birde en yakın zamanda sizi ts3 adresimize gelirseniz fikirleriniz önemli

PalTRloN

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Beyler Server Gayet Başarılı Eksikler Olması çok normal. 2 Günlük Server'in Günahı Olmaz. Öneriniz Varsa Gelirsiniz Yazarsınız Oyundan böyle Olsun şöyle Olsun Bunu Yaparsak Daha İyi olur Veya Bu Hoş Olmamış Gibi Elimizden Gelenin Fazlasını Yaparız. Oyun Esnasında En Dikkat Ettiğimiz şeydir bizim Oyuncularımızın İstekleri Arzuları Herşeyden Önce Gelir Çünkü Kaliteli İnsanlara Kaliteli Oyun Oynatmaya Özen Gösteririm.

SlimeNetwork

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
4 duvar fikri eskidi artık

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

PalTRloN

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bunun 4 Duvarla 5 Duvarla Alakası yok Ne 4 Duvarlar Gördük Sabahlıyıp Hiç Bilgisayar Başından Kalkmadığımız Ne 4 Duvarlar Gördük 2 sn Bakıp Serrver'dan Çıktığımız. Bizim de Hedefimiz Oyunu Zevk Alınabilinecek Hale Getirmek. Çok Takmayın 4 5 Duvara Zevk Alabilmek Önemli Olan.

SuperBuilder

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bunun 4 Duvarla 5 Duvarla Alakası yok Ne 4 Duvarlar Gördük Sabahlıyıp Hiç Bilgisayar Başından Kalkmadığımız Ne 4 Duvarlar Gördük 2 sn Bakıp Serrver'dan Çıktığımız. Bizim de Hedefimiz Oyunu Zevk Alınabilinecek Hale Getirmek. Çok Takmayın 4 5 Duvara Zevk Alabilmek Önemli Olan.
+1 kardeşim :)