Sherlock Holmes: The Devil's Daughter İnceleme

Neels

Discord: ByNeels#1212
Mesajlar
283
En iyi cevaplar
21
Beğeniler
169
Puanları
580
Ruh hali
1621053294759.png

Sherlock Holmes: The Devil's Daughter İnceleme
Merhaba, bu konumuzda aksiyonu macera ile özdeşleştiren tatlı tebessümünü içtenlikle yaşayabileceğiniz Sherlock Holmes: The Devil's Daughter oyunundan bahsedeceğiz. Macera ve aksiyon oyunlarına yönelik ilgileriniz var ise bu oyun tam da aradığınız oyun olabilir!
Bu Oyunda Ne Böyle?
10 Haz 2016 tarihinde çıkan, Nacon'un yayınladığı ve Frogwares'in geliştiriciliğini üstlendiği klasikleşmiş efsanelerden olan Shorlock Holmes isminden de anlayacağınız üzere bilim kurgu tarzına biraz da olsa benzeyen bir dedektiflik oyunu aslında. Beyninizin, düşüncelerinizin ve zekânızın sınırlarını test edecek oldukça heyecanlı soruşturmaları, aksiyon ve keşfi bir araya getiren benzersiz oynanabilirlikteki muhteşem macerayı tecrübe edin. Mükemmel bir dedektif olarak oynayın ve Londra sokaklarının ve insan ruhunun en derin köşelerinde bile iblisi takip edin! Holmes, birbiriyle bağlantısı olan beş ayrı vakada, ziyarete gelen bir kadının evlatlık kızıyla kişisel hayatına müdahale etmeye başladığında, hem vakasında hem de kişisel olarak derin ve bir o kadar da karanlık aile sırlarıyla yüzleşir. Sherlock’un maceralarının bilgisindeyseniz, burada pek çok tanıdık gelen olaylar ve karakterler bulabilirsiniz. Yeni açılımlar olmasına rağmen. "Karakteri yargılama" kısmı sadece bir zamanlayıcı eklemekle kalmaz, aynı zamanda size bir giysi parçasıyla ilgili yanlış sonuca varma imkanı verir... Muhtemelen bir önceki oyunun emekleme zorluğunu arttırmayı amaçlayan bir karar. Bu, özellikle de hataya düşebileceğiniz neredeyse tüm bilgilerin gerçekten bir amaca hizmet etmediğini veya tamamen doğrudan kaynak alınmadığı nitelendirebilir.

1621089004086.png

Tek Oyuncu Modu
Tek Oyunculu Mod, Sherlock Holmes: The Devil's Daughter'ın dedektifliği el aldığı, aksiyonun ve maceranın doruklarına kadar çıkabileceğiniz oyun modudur! Her ne kadar tek oyunculu olsa da sürekli bir sorun çözme ve uğraş cabasında olacağınız için oldukça eğlenceli diyebiliriz aslında. Denemeye değer demek isterdim ama oyunu araştırırken almayı bile düşündüm, hatta büyük bir ihtimalle alacağım...

Nihayete Doğru
Oyunun sürükleyiciliği, görsel kalitesi, hikayesi ve fiyatı karşılaştırılınca denemeye değer olduğu aslında çok da rahat bir şekilde görülebilir. Macera ve aksiyon dolu bu oyun sizlere bir şeyleri daha da hissettirebilmek için, aksiyonu macera ile harmanlayıp en heyecanlı anlardan en iyi şekilde yararlanabilmenizi istemiş ve de gerçekten bunu oldukça çok iyi bir şekilde başarmış. Unutmadan söyleyeyim ki Sherlock Holmes: The Devil's Daughter şu an tam tamına %90 indirimli ve oldukça uygun bir fiyata düşmüş bir şekilde. Oyunun tahmini 15-20GB olduğu söylenebilir ve bu tarz bir oyuna göre aslında çok da abartılı değil. Oyunu oynamadan ve almadan önce daha fazla görsel içeriğine, sese ve oyunun işleyişine hakim olmak için konunun en alt kısmında bulunan videoyu izleyebilirsiniz. Sherlock Holmes: The Devil's Daughter incelemesini de sanırım burada bitti ve son olarak şunları söylemek isterim... bu oyunu bir gün oynayacak ve/veya satın alacak olursanız konunun altında deneyimlerinizi, tavsiye, fikir ve/veya görüşlerinizi belirtebilirsiniz. Bir inceleme konusunun daha son kısmına geldik. Görüşlerinize ve fikirlerinize değer veriyor, saygı duyuyoruz, bizlerle paylaşmaktan çekinmeyin. Sağlıcakla kalmanız temennisiyle, başka konuda pek yakında tekrar görüşmek üzere!
1621056241519.png
 


Son düzenleme:

Üst