Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba ShopGUİ+ Kullanıyorum sunucumda auctionhause pluginide mevcut /market yazınca ah yeri açılıyor /shop yazınca sunucu marketi açılıyor bunun tam tersini yapmamız mümkün mü acaba
Merhaba ShopGUİ+ Kullanıyorum sunucumda auctionhause pluginide mevcut /market yazınca ah yeri açılıyor /shop yazınca sunucu marketi açılıyor bunun tam tersini yapmamız mümkün mü acaba
kussura bakmayın geç gördüm serveri kapatın shopgui plugininin jar dosyasını winrar olarak açın orda plugin.yml dosyasına girin commands bölümü mevcut ordaki shop yerine market yazın tabi auctionhause plugininin jarınını böyle değiştirmeniz gerekecek yoksa ikiside çakışır anlamadıysanız yazabilirsiniz
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.