Show TV Amblem Çalışması | Küçücük bir çalışma

Ege.

Altın Madencisi
Ressam
En iyi cevaplar
0
Günümüzün flat* anlayışına göre Show TV logosunu renklendirmeye çalışmışsın. Emeğe sağlık fakat görüleceği üzere orjinal logodaki papatyanın her bir bölümünde saçma vektör çalışmaları olmuş, keşke görmezden gelmeyip onuda bi düzeltiverseydin.

*Flat: Düz, John Ive'ın iOS 7 üzerinde uyguladığı UI tasarımı olarakta bilinir. iOS 6 ile iOS 7'nin arasındaki tasarımsal farkları vs'sini Google Görseller'den aratarak bakabilirsin.

EscapedSquid

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Günümüzün flat* anlayışına göre Show TV logosunu renklendirmeye çalışmışsın. Emeğe sağlık fakat görüleceği üzere orjinal logodaki papatyanın her bir bölümünde saçma vektör çalışmaları olmuş, keşke görmezden gelmeyip onuda bi düzeltiverseydin.

*Flat: Düz, John Ive'ın iOS 7 üzerinde uyguladığı UI tasarımı olarakta bilinir. iOS 6 ile iOS 7'nin arasındaki tasarımsal farkları vs'sini Google Görseller'den aratarak bakabilirsin.
Saçma vektör çalışmaları derken? Anlayamadım, bıraz daha açar mısınız[DOUBLEPOST=1409863417,1409863114][/DOUBLEPOST]
Böyle bakarken yenisi daha güzel. Ama televizzonda çizgifilm gibi duracağı için ilki daha iyi. Gölgelendirme yaparsan daha iyi olur.
Yorumun için teşekkürler, bir de öyle yapıp koyarım.

Ege.

Altın Madencisi
Ressam
En iyi cevaplar
0

*Flat: Düz, John Ive'ın iOS 7 üzerinde uyguladığı sistem olarakta bilinir. iOS 6 ile iOS 7'nin arasındaki tasarımsal farkları vs'sini Google Görseller'den aratarak bakabilirsin.
Saçma vektör çalışmaları derken? Anlayamadım, bıraz daha açar mısınız[DOUBLEPOST=1409863417,1409863114][/DOUBLEPOST]
Yorumun için teşekkürler, bir de öyle yapıp koyarım.
Papatyanın yapraklarının dibindeki yuvarlığı inceleyin sanki oradan kesilmiş daha çirkinleştirilmiş gözüküyor. Zaten kaç senenin logosunu kullanıyorlar hala bi grafiker tutamadılar.

EscapedSquid

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Papatyanın yapraklarının dibindeki yuvarlığı inceleyin sanki oradan kesilmiş daha çirkinleştirilmiş gözüküyor. Zaten kaç senenin logosunu kullanıyorlar hala bi grafiker tutamadılar.
Ne demek istediğinizi anladım, yarın derinlik verme çalışmaları yaparken onunla da ilgilenirim. Fakat o kadar küçük bir şeyin pek etki edeceğini sanmıyorum.