Şifreli Kapı

OnlineHastasii

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaşlar. Yaptığım şifreli kapı devresinin indirme linkini vereceğim size.

İndir:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Evet arkadaşlar kapı şifresi:

1-3-5

Umarım seversiniz.

Resimler:

Map biraz dağınık. Umarım seversiniz.[DOUBLEPOST=1375386281,1375386130][/DOUBLEPOST]1.5.2 için texture.

Linki:

kursat60

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
buna benzer icatlar verilmişti fakat bu yinede farklı bu sadece şifreli kapının uzatılmış versiyonu gibi olmuş fakat bende gayet başarılı

NoFæR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
şu an indiriyorum resimlerden güzel gözüküyor içerdende bir bakalım yaptıkça paylaş redstone bilgimiz artsın bence bn fazla anlamıyorum. :)

H4CK3RW0LF | Alicãn

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu bilgiler aslında formda dolu. Red'e yeni geçenler genel de yapıyor bunları.Şifreli kapının normalinden biraz büyük olmuş ilk çalışma olarak başarılı önemli not : Hayal gücünü dene o sana akıl verir.

OnlineHastasii

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
şu an indiriyorum resimlerden güzel gözüküyor içerdende bir bakalım yaptıkça paylaş redstone bilgimiz artsın bence bn fazla anlamıyorum. :)
Teşekkür Ederim :)[DOUBLEPOST=1375556700,1375556566][/DOUBLEPOST]
Bu bilgiler aslında formda dolu. Red'e yeni geçenler genel de yapıyor bunları.Şifreli kapının normalinden biraz büyük olmuş ilk çalışma olarak başarılı önemli not : Hayal gücünü dene o sana akıl verir.
Bu aslında ilk çalışmam değil. bazı devreler yapıyorum. Artık paylaşacağım.

İnferi

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
bunlar çok bilinen şeyler yeni şeyler icad edersen çok ilgi çekici olabilir tabi bi işe yaramasıda gerekir