EminGny
İşsiz
- En iyi cevaplar
- 1
Hani sen büyümüştünBENİ İLGİLENDİRMİYOSA NİYE SORİYİM ULAN!
cevap ver!
Hani sen büyümüştünBENİ İLGİLENDİRMİYOSA NİYE SORİYİM ULAN!
cevap ver!
Büyümek buysaHani sen büyümüştün![]()
Benim şifremi de istiyorBüyümek buysa
I will wonder the older old.
Sen ve egoistlik ahahah güldürme bizi yasin."AKIL YAŞTA DEĞİL BAŞTADIR"[DOUBLEPOST=1436452109,1436452058][/DOUBLEPOST]
Tribim+egoistliğim=sizi keklemek
Hocam birazdaha ipicu verin çok zor yavKonu amacından sapmasın müdahale ediyorum:
Şifreyi çözmek için üstel fonksiyon kullanmanız gerek.
Bak çocuk,anamı bu işe sokma.Ayrıca küfür seni yükseğe taşımaz.Aklın olmadığı küfür ettiğinden belli ._.ananı siktimini orosğu çocuğu sen ne zırvalıyon
Karmaşık görünen sayılar aslında bazı tam sayıların 10 tabanına göre logaritmik fonksiyonu .Etiketlere üstel fonksiyon kullanın yazdım ama kimse fark etmedi herhalde.Sen ve egoistlik ahahah güldürme bizi yasin.
Ayrıca "AKIL YAŞTA DEĞİL BAŞTADIR" doğru ama sende akıl yok[DOUBLEPOST=1436452193][/DOUBLEPOST]
Hocam birazdaha ipicu verin çok zor yav![]()
logarat bilmem ne? o Nedir hocamKarmaşık görünen sayılar aslında bazı tam sayıların 10 tabanına göre logaritmik fonksiyonu.Etiketlere üstel foniksiyon kullanın yazdım ama kimse farketmedi herhalde.
y=a^x iselogarat bilmem ne? o Nedir hocam![]()
Hayırlısı be gülümKarmaşık görünen sayılar aslında bazı tam sayıların 10 tabanına göre logaritmik fonksiyonu .Etiketlere üstel fonksiyon kullanın yazdım ama kimse fark etmedi herhalde.
Ben ******* ediyorum*y=a^x ise
x=log(a) y 'dir.Yani üssü bulmamızı sağlayan ve üstel fonksiyonun tersi olan fonksiyondur.Tersini alınca "y" sayısını bulacaksınız.
Ben ******* ediyorum*
Mesela ilk şifreyi çözerken 10 tabanına göre üstel fonksiyon alınca ilk sayının 43 olduğu görülüyor.Alfabedeki sayısal karşılıkları toplamı 43 olan 3 harfi bulacaksınız.[DOUBLEPOST=1436452668,1436452558][/DOUBLEPOST]Hayırlısı be gülüm
43 olacaktı benim hatam.Mesela ilk şifreyi çözerken 10 tabanına göre üstel fonksiyon alınca ilk sayının 43 olduğu görülüyor.Alfabedeki sayısal karşılıkları toplamı 43 olan 3 harfi bulacaksınız.