Şifremi Kaybettim (Bulmaca)

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0

Merhaba saygıdeğer forumdaşlar. Dün başıma ilginç bir olay geldi.
Para kasamı açmaya çalıştım. Ancak şifremi unutmuştum.

Bu üzücü bir olay. Hemen içinden biraz para almam gerek.
Ancak şifremi unuttum. Bana yardım edebilir misiniz ?

Aklımda sadece şunlar kalmış. Belki bana yardım edebilirsiniz:

Şifre 4 rakamlı. Bu rakamlara A B C D diyorum.

- C ve D'nin çarpımının, A ve B'nin çarpımından 29 fazla olduğunu hatırlıyorum -
- D bir çift sayıydı. B ise bir tek sayıydı -
- En büyük ve en küçük sayının farkının 6 olduğunu hatırlıyorum -
- A sayısının bir sayının karesi olduğunu hatırlıyorum -
- C'nin B'den küçük olduğunu hatırlıyorum -

Hatırladığım ipuçları sadece bu kadar. Lütfen bana yardım edin !

*bulmaca rp

Zariarius

People will destroyed when they kill each other...
En iyi cevaplar
0
İpuçlarını sanki bir gün "şifreyi unutayım da bu ipuçları ile bulmaya çalışıyım" der gibi yapmışsın :D Ben böyle ipuçlarını bulana kadar ölürüm yahu :(

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
"Şifremi unuttum" 'a tıkla şifre e-mailine gelir.(!)

Elfen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
- C ve D'nin çarpımının, A ve B'nin çarpımından 29 fazla olduğunu hatırlıyorum -
Sadece bu maddeye göre gidersek C ve D yi 7 gösterip 7 x 7 yaparsak cevap 49 çıkar A ve B için'de 2 ihtimal var bulabildiğim kadarıyla 2 x 10 ve 4 x 5 ikiside 20 ye eşit 49 - 20 = 29. Ya bulmacayı tamamen kafadan attın yada bu sıcak beni bunalttı. Tüm çarpım tablosuna baktım 2.maddeyi tamamlayacak hiçbir çarpım yok. B nin alabileceği tek sayılar ile çıkan sonuçlar ;
1 - 3 - 5 - 7 - 9 - 15 - 21 - 27 - 25 - 35 - 45 - 49 - 63 bundan sonrasıyla yapmak zaten sonucu buldurmaz arada 29 sayı farkı bırakamıyoruz çünkü.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sadece bu maddeye göre gidersek C ve D yi 7 gösterip 7 x 7 yaparsak cevap 49 çıkar A ve B için'de 2 ihtimal var bulabildiğim kadarıyla 2 x 10 ve 4 x 5 ikiside 20 ye eşit 49 - 20 = 29. Ya bulmacayı tamamen kafadan attın yada bu sıcak beni bunalttı. Tüm çarpım tablosuna baktım 2.maddeyi tamamlayacak hiçbir çarpım yok. B nin alabileceği tek sayılar ile çıkan sonuçlar ;
1 - 3 - 5 - 7 - 9 - 15 - 21 - 27 - 25 - 35 - 45 - 49 - 63 bundan sonrasıyla yapmak zaten sonucu buldurmaz arada 29 sayı farkı bırakamıyoruz çünkü.
Sıcak seni bunaltmış.

mrbobaking

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
cd 49 olamaz çünkü d çift sayı

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Cevap doğru. 50 kez kontrol ettim şifre çıkıyor ve her maddeye uyuyor :)

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu kasayı açsa açsa Skyrim'de bulunan Hırsızlar Loncası açar. Bence loncadaki üyelerden birine götürelim.. Orası çok uzak diyenler için;

Son düzenleme: