faketaxidriver
Undead
- En iyi cevaplar
- 0
babam 3 yıl önce bırakmıştı 45 yaşındaydı o zamanlar sadece şunu yaptı mesela bugün 10 tanemi içti yarın 9 diğer gün 8 sonraki günler 7-6-5-4-3-2-1 diye sıralanıyor aslında olay irade'de
Valla benim babam 25 yılı geçiktir içiyor ve hala bırakmadı adamın ağzında diş kalmadı hala dökülüyor ama bırakmıyor.En son 4 - 5 yıl önce bırakacaktı O zaman da cenaze oldu cenazede vermişler sigara oradan yine başladı bırakamadı.babam 3 yıl önce bırakmıştı 45 yaşındaydı o zamanlar sadece şunu yaptı mesela bugün 10 tanemi içti yarın 9 diğer gün 8 sonraki günler 7-6-5-4-3-2-1 diye sıralanıyor aslında olay irade'de
MLG de kullanılan sigara o plz. (montaj)Sen sigaramı içiyonprofil fotoğrafına bakılırsa
İçiyorsan hangi marka,model ?
Nasıl bir manyaksın senSen sigaramı içiyonprofil fotoğrafına bakılırsa
erkenden yaşlandırıyor :/Valla benim babam 25 yılı geçiktir içiyor ve hala bırakmadı adamın ağzında diş kalmadı hala dökülüyor ama bırakmıyor.En son 4 - 5 yıl önce bırakacaktı O zaman da cenaze oldu cenazede vermişler sigara oradan yine başladı bırakamadı.
sigara içmemde nargile felan xdSen sigaramı içiyonprofil fotoğrafına bakılırsa
cigara küçüktür üçtenCigarayı anlamış değilim. Aynı şeyler olmadığını bilmiyordum. Cigara ne![]()
Camel marlboro falan karışıkHocam, Paketi 6 TL ye West Ice al tadını çıkar. Diğer sigaralar gibi boğazı yakmak yerine aksine rahatlatıyo. Hafif bir sigara buzdolabına koy. Dahada hafifliyor...[DOUBLEPOST=1417985708,1417985196][/DOUBLEPOST]
Ne içmiştin ?