Ne Postu?Biz Post Falan Kasmıyoruz.Yazdım Şiiri,Al Önünde.Kopyacı,Bide Gidip Çalıcak.Böyle Kopyacılar Çok....Baya iyi post kasıyorsun yalnız.
Aynen şu an Facebook'a attım benim diye.Ne Postu?Biz Post Falan Kasmıyoruz.Yazdım Şiiri,Al Önünde.Kopyacı,Bide Gidip Çalıcak.Böyle Kopyacılar Çok....
Yine de bölümü boş konularla dolduruyor.Konu dışı - genel bölümünde post kasamassın çünkü attığın mesaj sayılmıyor. (en azından bende öyle)
Boş Konularla Değil,Sadece Yazdım,Paylaştım.İtiraz Eden Rapor Eder.Yine de bölümü boş konularla dolduruyor.
Hiç de öyle değil arkadaşımız şiir yazmış paylaşmak istemiş gelmiş bize gösterip görüş almak istiyor hem hem herkesin açtığı konuya kimse karışamazYine de bölümü boş konularla dolduruyor.
1-Doğru Yerdesin Dostum!Burası Forumun -Konu Dışı - Genel - Kısmı.Hiç de öyle değil arkadaşımız şiir yazmış paylaşmak istemiş gelmiş bize gösterip görüş almak istiyor hem hem herkesin açtığı konuya kimse karışamazburda herkes istediğini özgür bir biçimde paylaşabilir bu forumu boşa açmadılar.
Sadece bunu demiyorum ;Hiç de öyle değil arkadaşımız şiir yazmış paylaşmak istemiş gelmiş bize gösterip görüş almak istiyor hem hem herkesin açtığı konuya kimse karışamazburda herkes istediğini özgür bir biçimde paylaşabilir bu forumu boşa açmadılar.