[ŞIKAYET]Bir Baksanız....

turkler

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba,Ananaslar.
Bugün Ben Bir (HGSquire)Kişiyi [SPONSOR] Ya Da [SATICI] Olmayan Birini,Yanlış Konu Yerinde,Satış Yaparken Gördüm.Bu Kişiyi Rapor Ettim.Fakat Nedense Kişi Benim Suçlarını Söylediğim Yanıtı Beğendi.Bir Baktım:
-Rapor Reddedildi.
-Eğer Birdaha Böyle Sahte Bir Rapor Etme Yaparsam Hesabım Ceza Alacağım Hakkında Uyarıldım.

ADALET?

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kanıt? (10Krktr)

Konunun hala orada olması ve benim özel mesajla ilk açıldığı zaman kendilerini bilgilendirmem, aldığım geribildirim. Eklentiler bölümü çalışmadığı için konuyu açmasında sıkıntı olmadığını söylemişler. Konuda da kendisinin cevabı var zaten. Gözler ve okuyabilmek çok önemli.

Medeni insanlar gibi gidip adamın kendisine ya da yetkiliye sorsanız öğrenirdiniz zaten. Tamam adalet sıkıntılarımız var ama bu kadar da boş şeyler için kazan kaldırmayın.

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Eklentiler bölümü sorunluysa ve Hsbas a sorulmuşsa sorun kalmamış demektir. Eklentiler bölümü düzelince oraya taşıyacağınıda söylemiş zaten :(

Ayrıca,
Uygunsuz İçeriğin Cevaplanması

Uygunsuz içerikler rapor edilmeli. Bu tür içeriklerin "rapor edildi" ve benzeri şekilde cevaplanması, diğer üyeleri teşvik edeceğinden bu tür mesajlarda uyarı alabilir. Konulara "rapor edildi" ve benzeri mesajlar yazmadan sadece rapor edin.​

Ürün Satışı

Minecraft Sunucu Hosting bölümü dışında herhangi bir yerde herhangi bir ürünün satışı yasaktır. Forumlar tartışma içindir, pazar olarak kullanılmak için değildir. Forumda karşılıklı veya karşılıksız ücret talep etmek yasaktır.
Eğer bir ürünün satışını yapmak istiyorsanız Eklentilerbölümünü kullanabilirsiniz.​

Diğer
  • Rapor Etme
Rapor edilmesi gerektiğiniz düşündüğünüz şeyleri rapor etmelisiniz. Yanlış rapor etmek ceza almanıza neden olmaz.

Son düzenleme: