Şikayet Skript

BalonTR

Biz ayıya dayı demeyiz, Köprüyü yıkarız.
Forum Yöneticisi
En iyi cevaplar
162
Report Skript
Merhaba arkadaşlar bugün sizlere şikayet (report) skriptini vereceğim umarım işinize yarar :)

- Mesaj kısımlarını kendinize göre değiştire bilirsiniz.

Kod:
command /report [<player>] <text>:
    usage: "&b/report <oyuncu> <konusu>"
    trigger:
        add text-argument to {reportlar::*}
        set {reporteden.%text-argument%} to player
        set {reportlayan.%text-argument%} to player argument
        send "&bBaşarılı bir şekilde şikayetiniz iletildi" to player
        loop all players:
            if loop-player has permission "reportlara.bak":
                send "                   &6&l--&b&lSikayetler&6&l--           " to loop-player
                send "&r" to loop-player
                send "            &6Yeni bir Şikayet geldi patron" to loop-player
                send "&r" to loop-player
                send "            &aŞikayetin konusu&e ""%text-argument%""" to loop-player
                send "            &aŞikayet Edilen Kişi &e%player argument%" to loop-player
                send "            &aŞikayet gönderen Kişi&e %player%" to loop-player
                send "&r" to loop-player
                stop

Merhaba resimde şahıs yazan yerlere "Kişi" olarak kodda güncellenmiştir. Report yazan yerlerde Şikayet olarak düzeltilmiştir nede olsa biz Türk'üz :D ilk başta Report yazıyım dedim sonra Şikayet olarak düzelttim fakat /sk reload all çekmeyi unuttum yazıları da fark etmedim kodda düzgün bir şekilde verdim.

Rookies

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Onlinesi yüksek olan bir sunuuda kulanılamaz ve ya chat çok hızlı akıyorsa Şikayet gözden kaybolur Bunun Gui destekli hali çok kolaylıkla yapılabilir . Gereksiz buldum kendini geliştirmek için yaptıysan sıkıntı yok.

BalonTR

Forum Yöneticisi
En iyi cevaplar
162
Değerli fikirleriniz ve düşünceleriniz için Teşekkürler @Rookies gui destekli yapıp konuyu güncellerim :D

Skript V.2 olarak güncellenecektir !

YigitReisFG

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Güzel Skripti Yazmışşın Ama Online Yüksek Sunucular Kullanmazlar Yazı Şeklini Deiştirip Profoseniyel Yapman Lazım.

BalonTR

Forum Yöneticisi
En iyi cevaplar
162
farkındayım üstede yazdığım gibi skripti güncelleyeceğim konuyu güncel olarak tekrar yayınlayacağım :)

Bernard

Бернард
Danışman
Geliştirici
En iyi cevaplar
61
Büyükçe yapmak yerine sadece 1 satırda daha dikkat çekici şekilde yaparsan ffa pvp sunucularda eminim çok kullanılacaktır.

YusufEmre456

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Bence Güzel Skript Az Kodlu Ama Yetkililere Mesaj Gidiyo Yaa Orda Taglar Bana Azcıkın Kötü Geldi Ama Darılma?

BalonTR

Forum Yöneticisi
En iyi cevaplar
162
@Bernard kodları güncelleyeceğim o zaman daha güzel olacağına eminim :) ve @YusufEmre456 kesinlikle darılmam hatta bana neler yapabileceğimi söylerseniz sizin fikirlerinizle daha güzel olur :)