Şikayetçiyim yeter!

12NationalElectric12

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum yönetimden hiçbişi bekleme yönetim batmış! Forum sadece yetkililerin reklamlarla para kaynağı olmuş reklamları izliyorlar!
Cinsel organ görüyoruz, günler sonra müdahale ediliyor!
Ama yetkilileri eleştirince craftman bir anda online olup konuyu kapatıyor
Bu forumdaki son mesajım olabilir...

____

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Yönetim sanırım pek iyi değil?
Peki bana sorun olmaz :)

̵̵̩̪̪̗̲͉̫̫̣̦̯̳̇̋̏͗ͩ͒̃͗̈́͛̚͡ͅ ̧ͪͧͨ̓ͨͮ̀ͫ͊̓ͤͨ̿ͩ̾̋ͥ̚͟͢͠҉͔̮̠͓ ̷̧̢̛̟͉̟͚̝̜͖͕̞̇̄̇͂͐̂̿̕ ̨͓̖̝̲͈̿͐̌͊ͫ̇̓ͫͯ̕ ̡̝͙̱̳̅͒͆̽ͬͫ̈́̚̚͞ ̷̡̡̫̤̠̘͚̎̍̿ͮͫ̅̔̚͘͞ ̵̸̜̱͙̺̬͇̖̘̠̫̳͚͙̝̥̩̣̝̍̓̏͒ͣ̀̑ͦ̈̌ͤ́͠ͅ ̃ͩ̓̈́ͩͣͦ͛̔̀͛͒҉̥̤̭͎̬͙͕̠͖̱̬͢ ̸͆̆̄ͬ͊̋ͥͥ҉̺̗̱͉̳͎̭͙̙̰͈͕̪̯̠͚̠̗ ̡̧͑͆͗͂̔̀͝͏͔̺̣̪̱͈̺̭̺̫̰̼̘̪ ̧̛̗̠̳̼̟̪̟̠̯̠ͨ̽ͩ̂̅̐̒̈ͯ͑ͬͪͤ̇̎̊̈́͝ ̸̭̞̫̜̟͐̐ͨ͛̏̽ͭͦ͒́͗̿ͭ͆ͭͬ͐͞͡ ̵̣͚͔͙̬͓̗͈̜̞̬̯͚͈̭͕̦͓ͯͪ̒͑̉͜͠ ̡̧̻̳̞͎̬̜͖ͥ̃ͣ̐̀͗̇̃̀͌͂͑ͧͪ͘͝ͅ ̨͐̅ͧ͊ͥ̃ͪ͂ͨ́̇̂͏̙̥̳̞̠͚͈̦̦̯͔͖͔̤̪̼ ̳̥͇̹̻̘͐̿̉̅̀͠͝ ̢ͣͤ͂̎͟͝҉̩̰̝͈̟͈̼̟̳̟̻̥̖͎̗̫͈̬͠ ̸̨̰̲̘͓ͦ̈̇̄̕ ͋͌̅̅̈̍͒ͮ̓̋͂̉ͥ̽́̽̊͝҉̢͓̞̭͇̘͎̠͖̩̩̜̺̞̰̭̀͜ ̬̩̪̞̗̾̈̒͆̾͗̀͘ ̢̡̼̞̦̥̰̲̻͇̐ͩͩ̽ͮͦ̇ͫ͌ͯ͗̚͢͝ ͎̼̻̖͈̰͖̪̺̩̪̻͚̬͚̹̩͂ͤͯͤͪͣ͐͆͒ͣͥͯ̍ͫͣ̇́̚̕͟͜͟͡
̝̙ ̵͔͙̠̠͚ͪ̑̅͊̎̈́̅̂͆͗̊ͩ͂͊̍͟ ̶̛͎̭̙̰̜̮̺͍̥͈̠̹̗̗̜͚͔̑͒͋̓͋͛͆̐ͩ̆͋̏̽̒ͩͩͪ̓ ̷̻͙̦͔͚ͭ̑ͧ̓ͩ̓ͦ̓ͦ͐͛̏́ ̯̗̹͚̜̺̭̻̩̹̠̱̲̦̮ͥ͑ͭͯ͗̋͊ͪͨ̐̌ͫ͂͊̄́́̚͢͜͠ ̌̀͂̂̍͒ͪ̚͏̵̸͔̦̘̮̘̻̭͙̘̹͙̦͔̜͉̙͟ͅͅ ̨̩̳͚͙͙̲̗͓̬̪̙͇͍̪͇̲̙ͩ́ͣ̍̇̃͂ͨ̽͒̽̀̿̂͡ ̵̛̟̲̘̪̩̗̰̪̣̘̪͓̤͓̮̽̄̑̃ͥ͛̄̋̈͊͒ͩ͟͠ ̢̯͔̘̘̞̖͎͕͎ͪ̒̎͛̾̽͂̽ͫ̃͋́̕ͅ ̴̡͇͍̮̯̬̲͈̺̗̖̬̥̖͇̯͎͙̓͐̅͆̅͌ͧ̽͑͋̎̅̀ͦͮ͒̌͒ͬ̕͜͟ͅ ̶̵̛ͦ̾̓͂̋̑͏̷̯̻̰̳̫̲͚̺̙̣̱̪̮̼̠̻ ̒ͧ̅ͩͩ̃͌́̍ͣ͡҉̧̖̹̙̥̤̼̭̜̪̠̯̱̳ͅ ̴̛̻̝͔̥͖̭͓̣͍͉ͧͣ̇͛̍͘͜͢ ̸̑̊͐͋ͬ̓̌̆ͦ̽ͣ͑̄͏̵̨̱͓̣̱͎͎̳̪̠ ͖͚̮͈̜̩͉̖̭̩̈́̽̔̀͌̿̕͝͠ ̶ͩ̓ͦ̃̓ͨ̏̚͏̗̜̘̭̗̻̰̼ ͒̏̂̃̾͑͛ͬͫ̚̕̕͠͏̣̺̣̩͚̻̱̼̦͚̲͙ ̸̡̢̘͖͓̖̫͍̥̩͇͔̞ͤ̊ͮͯ̽̈́͋̽̄ͮ̂́̍̉̚͟͞ ̙͈̬͚̻̜͔͛͌̽ͯ́̋ͫ͋̅͛͐̉͂̒ͫ̇́̚̚̚͢͜ ̦̭̞̤̱̘̖̠̥͈̱̲̞̰̺͕̠ͩ͂̆̌͊ͪͪ͐ͥ̎̂̋́͝ ̴̷̭̠̤̫̞̘̖̑ͬ̇̏͌̔ͮ͆͒͞͝ ̷ͪ̒̊̉̏͗ͦ͐ͤ̿ͨ̃͜͟͠͏̳̪̯͇̼ ̥̯̯̟̗͓̱̔͛ͪ̓̈͘͞ ͥ̽̑ͯͦ̂͋́͟͏̛͉̟͈͎̹̙̗̜̫ ̧̨͍̰̖̜̭̆̊ͪͥͯ͑͌͗ͯ̒͠͝͠

FurkanYLMZ

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence artık yönetime düzen getirilmeli. Yönetim için bu forum sadece para aracı olmuş. Üyelerle ilgilenen yok hatta forumda ilgi kalmamış.

Manyakwolf

հεгօաօlբ
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Peki sen günde kaç tanıtım geliyor biliyor musun? En az 40 tanıtım garanti.
Dikkat GÜNDE...