Sıkıntıdan Yapacağım Küçük Şehir (%0.2) (Öneri Gerek)

Mello01

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başlıkda Dediğim Gibi Sıkıntıdan Yapacağım Bir Şehir Var Ve Daha Yeni Başladım Tabi Daha Yeni Başlarken Surları Nasıl Geliştireceğim Şehrin İçine Nasıl Yapılar Koymalıyım Gibi Şeyleri Düşünmedim Birazını Yaptım Öneriniz Varsa Lütfen Söyleyin Daha Yeni Başladım Ve Kesinlikle Güzel Bir Şehir Olmasını İstiyorum.

MikuMC

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kale gibimi olucak

-telden yazıyorum hatalar için özür dilerim

Kedupela

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ciddi şekilde bunu "‰2"si ise flatta veyahut wordpainter yapımı bir haritada başlamanı öneriyorum. Son pişmanlık fayda etmiyor.

Mello01

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ciddi şekilde bunu "‰2"si ise flatta veyahut wordpainter yapımı bir haritada başlamanı öneriyorum. Son pişmanlık fayda etmiyor.
Sağol Önerin İçin. Surları Veya Kale Kapısını Nasıl Geliştirebilirim Peki ?[DOUBLEPOST=1390062814,1390062781][/DOUBLEPOST]
Kale gibimi olucak

Onun Gibi bir şey Olmasını Planlıyorum Tabi Kalenin İçinde Şehirde Olucak

Kedupela

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sağol Önerin İçin. Surları Veya Kale Kapısını Nasıl Geliştirebilirim Peki ?[DOUBLEPOST=1390062814,1390062781][/DOUBLEPOST]
Onun Gibi bir şey Olmasını Planlıyorum Tabi Kalenin İçinde Şehirde Olucak

Boyunu uzatmalısın ki arkasında kalan yapılar surdan büyük gözükmesin, o sebepten ötürü önce yapıları sonra suru yapmanı öneriyorum. Ayrıca daha fazla materyel kullanabilirsin.

MikuMC

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sehir modern olmayacak o halde icine pazar falanda yap :)

Epıc

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Boyunu uzatmalısın ki arkasında kalan yapılar surdan büyük gözükmesin, o sebepten ötürü önce yapıları sonra suru yapmanı öneriyorum. Ayrıca daha fazla materyel kullanabilirsin.
Eskilerden İstanbul'a Uzaktan bakınca Galata Kulesi Gözüküyordu Sur Olmasına Ragmen ? :p

Ömer(BrayJademence)

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslında içine demirci falan yapabilirsin, eğer windmill yapıcaksan şehrin dışında olmasını ve büyük bir tarlası olmasını öneririm