<Silah Plugini> - İstek - <Silah Plugini>

R

Reloven

Ziyaretçi
Ee?
Actionbar Announcer hangi Minecraft sürümlerinde çalışıyor? Ben de kullanacaktım da. Ve spigot kaç gerekiyor?
Spigot Patchlanmıs Sürüm Gerek 1658 Kullanabilirsin. Kod Bu Silah İçin Acaba Execute player command yapip kordinata oyuncunun oldugu yeri göstersem - - - digerleri duyarmı?

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Spigot Patchlanmıs Sürüm Gerek 1658 Kullanabilirsin. Kod Bu Silah İçin Acaba Execute player command yapip kordinata oyuncunun oldugu yeri göstersem - - - digerleri duyarmı?
Tam bilgim yok fazla SkQuery kullanmıyorum.
Patchlenme işlemi nasıl yapılıyor? Patchleyince ne işe yarıyor?

R

Reloven

Ziyaretçi
Tam bilgim yok fazla SkQuery kullanmıyorum.
Patchlenme işlemi nasıl yapılıyor? Patchleyince ne işe yarıyor?
Pluginlerin Uyusması İçin Gerekli 1.8.1 Oyun İle Giriş Yapabilirsin Servere Ancak Hiçbir 1.8 İtemini Kullanamazsın.
Eğer Plugin Havuzu 2015'i İndirirsen Hem Son Sürüm Patch İndirmiş Olursun Hemde 1.8 İtemlerini Kullanirsin Ayrica Temel Plugin Paketinde ActionAnnouncer Filan Mevcut Bkz.(explicitnetworks.tk - https://forum.gamer.com.tr/konu/plugin-havuzu-2015-tek-tusla-sunucunu-kur.242080/)

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Pluginlerin Uyusması İçin Gerekli 1.8.1 Oyun İle Giriş Yapabilirsin Servere Ancak Hiçbir 1.8 İtemini Kullanamazsın.
Eğer Plugin Havuzu 2015'i İndirirsen Hem Son Sürüm Patch İndirmiş Olursun Hemde 1.8 İtemlerini Kullanirsin Ayrica Temel Plugin Paketinde ActionAnnouncer Filan Mevcut Bkz.(explicitnetworks.tk - https://forum.gamer.com.tr/konu/plugin-havuzu-2015-tek-tusla-sunucunu-kur.242080/)
Ben de denemiştim, ancak çalışmamıştı ActionBar Announcer.

RedFail

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eski Bi Dostum Vardı Bunun Skriptini Yazmıştı Tam Tamına 3 4 Ay Olmuştu Ama Kavga Ettik Konuşmadık Bayahadır İsmini Unuttum Hy ile başlıyordu plugin yerine skript daha az yer kaplar :)
@Helter
O Hiç Unutulur mu? Allah aşkına ben skript yazmayı onun üye olduğu gruptan öğrendim. Onun skriptleriyle öğrendim.