SİLİNDİ

Mustafakemal535

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hocam Güzel script ama ben Minecraft Authme den database ye bağlanamıyorum cPanel den giriliyor sadece PHPMYADMIN e ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olun mağlantı kurulamıyor siteminipsi:3306 ile giriş yapınca Connection refused diyo

OmerSRN

CraftMC Network
En iyi cevaplar
0
Hazırladığın script fonksiyon olarak gayet işlevsel geliştirerek daha iyi yerlere gelebilirsin. Başarılar

Hocam Güzel script ama ben Minecraft Authme den database ye bağlanamıyorum cPanel den giriliyor sadece PHPMYADMIN e ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olun mağlantı kurulamıyor siteminipsi:3306 ile giriş yapınca Connection refused diyo
Bu sorun sunucunuzun mysql portunun dışarıya kapalı olmasından kaynaklanıyor olabilir veya cPanel üzerinden uzak mysql girin oraya kendi sunucunuzun ip adresini ekleyip deneyin.

OSurvival

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hocam Ben Nasıl Yazıcam ? Buranın Neresine Bilgileri Yazıcam ?
<?php

$db = new PDO ("mysql:host=;dbname=;charset=utf8","","");

?>

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Cömertliğinizi takdir ediyorum.

OSurvival

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
PHP:
$db = new PDO ("mysql:host=localhost;dbname=databaseadı;charset=utf8","kullanıcıadı","şifre");
Teşekkür ederim.

Dosyaları Doğru Attım sql Kurulumu Gibi Gereken Herşeyi Yaptım Siteye Girmiyor Admin Şifresi Falan Fln nasıl Değişicez ? bilinmiyor + Siteye Girerken Bir KAre Dönüyor ve Öyle Kalıyor İyi Akşamlar.

PROBeratPVO

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler ben ftp ye dosyaları atamıyom hata veriyo abiye sordum şifreli diyo ne yapacaz. Aslında dosyaları atıyo içindekileri atmıyo. .htacces-index.php gibi şeyleri (FileZilla ve İnternetten Dendim)