AhmedKeremHD

Marangoz
En iyi cevaplar
1
Sadece ağaç kesmek sıkıcak gibi, belki pluginlerle desteklersiniz.Ben sabahtan akşama kadar dümdüz kahvarengi odun kesmek istemem,belki fantezi'ya kaçabilirsiniz, vanilla'da olmayan ağaç türleri koysanız iyi olur.Mapte baştan savma gibi.NPC'lerle konuşma yok. 4/10

Moondread

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
sunucu konusu gayet güzel. fakat sunucuya girdiğimde ne yapacağımı bilemedim ve önümdeki markete gireyim dedim. temel balta satın almak istediğimde önüme gelen menüde satın alma tuşu veya herhangi bir tuş yoktu. odun kesmek istediğimde balta gerekiyor dedi. öncelikle başta kesinlikle tutorial lazım. forumdaki videoların hepsini tek tek izlemek gerçekten sıkar. oyun içinde öğrenmemiz bence kesinlikle daha doğru olur. ayrıca buildler göze hiç hoş gelmiyor. tabi betadayız kafası içinde yapma ihtiyacı duymadıysanız o ayrı. sadede gelicek olursak sunucuya girdiğimde hiçbir şey anlamadım. daha anlaşılabilir olduğunda ya da bana yardımcı olacak birisi olana kadar bekleyeceğim iyi oyunlar kolay gelsin :)

siradolf69

Sessizlik ve sükunet insanın en yakın dostudur.
En iyi cevaplar
0
Roblox'da ki Lumber Tycoon'a benzetilmeye çalışılmış. Sistemler olarak az çok benzemiş. Müsait bir zaman da denenebilir.