SİLİNEN KONULARIMDAN 3 PLUGİN PAKETİ AXİTR : SOLMAZ HOSTİNG : NİTRADO

successed1

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
KONULARIMI SİLEN NİTRADO YETKİLİSİ EGEN7 SAYESİNDE SİZLERE PAYLAŞIMDA BULUNAMIYORUM BURDAN KENDİSİNE RİCAM LÜTFEN KARIŞMAMASI

EVET ARKADAŞLAR PAKETLER TAMAMEN SAHİPLERİNE AİTTİR EN UFAK Bİ DEĞİŞME OLMAMIŞTIR LİNKLER;

NİTRADO : EgeN7 tarafından yapılmıştır Nitradonun forumundada paylaşılmıştır link:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
rar şifresi
Dir

Solmazhosting : Kapanıcagı için Çevresine Dagitmıştır Kapandıgı için Dagıtmakta bi mahsur Görmüyorum Link :
Faction Diye Geçer

Axitr : Kendisi Tarafından Ftp De Kopyalama Ve İndirme Ye İzin Verdigi için alınıp Paylaşılmıştır. Link :

LİNKLERDEKİ PLUGİN PAKETLERİ HAKKINDA LÜTFEN SORU SORMAYINIZ TAMAMEN ORJİNALDİR SADECE ALINTI YAPILMIŞTIR SAHİPLERİ BELLİDİR.

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Bu plugin paketlerinin çok da iyi olduğunu düşünmüyorum. Hele ki AxiTR'nin plugin paketini kullananlara şaşarım. O kadar gereksiz pluginler var ki... Çoğu da eski sürümdür muhtemelen. En mantıklısı kendi plugin paketinizi kendiniz yapın veya plugin paketini kullanacağınız kişiyi tanıyın, bilin ki gerektiğinde destek alasınız.

EgeN7

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konularını ben silmedim, herhangi bir yorumda bulunmadım.

Benim paketim bu işe yeni başlayanlar, ya da bir türlü düzgün bir plugin paketi bulamayanların denemesi için yapılmış olan sade fakat etkili bir paket. Üstüne çok farklı eklentiler eklenilerek kullananlar tarafından zenginleştirilebilir. Uygun olan sürümler için tek tek jar dosyalarını güncelledim, GroupManager ve Essentials config vs. ayarladım.

Ayrıca ben 1 saat içinde yapmamıştım sanırsam.

Son düzenleme:

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
bu paketlerden Nitrado'nun ki hariç Çoğu Thelegend'in alıntısı/benzeridir.Direk Ondan indirseniz temiz bir paket indirmiş olursunuz.Ama en sağlıklısı kendi paketini oluşturmak.

EgeN7

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0

1 tanesini almışım. Hepsini ben arşive aldım anlamına gelmez bu.