• Bu bölüme herkes konu açabilir. Bu bölümdeki konuların, gamer.com.tr tarafından güvenilirliği teyit edilmemiştir. Bu bölümdeki şirketlerden (ya da şirket olduğunu iddia eden kişilerden) alacağınız hizmetlerle ilgili yaşadığınız sorunlardan gamer.com.tr ve Gamer Yönetim Ekibi sorumlu değildir.

Detaylı bilgi için buraya tıklayarak bilgilendirme konusunu okuyun lütfen.

Silinsin.

Hangisi daha iyi?

• Axitr bilisim

• Batıhost

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

AlphaTurk54

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Başlıkta yazdığı gibi axitr bilisim ve batıhost hakkındaki görüşleriniz nedir yeni bir sunucu açmak istesem en uygun hangisi olur?

AlphaTurk54

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
rabisu ile ilgili tartışmalarımız devam ediyor ekip olarak. rabisu cidden iyiyse dışarıdan destek verebiliriz. Axitr çöküşe geçmiş anlaşılan geçen sene 30bin makinesi varken şu an 5 makinesi kalmış diye duyduk.

Son düzenleme:

GameKingTr59

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
rabisu ile ilgili tartışmalarımız devam ediyor ekip olarak. rabisu cidden iyiyse dışarıdan destek verebiliriz. Axitr çöküşe geçmiş anlaşılan geçen sene 30bin makinesi varken şu an 1400 makinesi kalmış diye duyduk.
O kadar makineleri yoktur. Yani 1400 makinesi varsa adamlar veri merkezi mi işletiyor ? 5 tane makineleri var diye biliyorum. Ama sunucuları fazla olabilir. Orasına bir şey diyemem. Ama 5 en fazla 10 tane makineleri var.

@Rabisu Konuya bekliyorum sizi.

batihost.com

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hocam Axi ve Batıhost un tartışıldığı konuya Rasibu çağırmak ne demek? Allah tan Eyüp, size uyup da gelmemiş, bir şeyler yazmamış,
adam elma mı yesem armut mu diyor, sen boşver muz ye diyorsun? Kraldan çok kralcı olmaya gerek var mı?