SilkSpawner

holoskoxx12

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
sunucumda silkspawner yüklü ve oyuncular verdiğim spawnerları koyamıyorlar ve kıramıyorlar silkspawners.place.* VE kırma yetkisini oyunculara verdim.kendim ise gamemode 0 geçip spawnerları kırdığımda ise spawner 2 ye katlanıyor. şimdiden teşekkürler

FuryRS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Yetkileri Yazarken Düzgün Yazdığınızdan Emin Olun. 2 Tane Düşmemesi İçinde Silkspawners Config Dosyanızı Spoiler + Code İçerisinde Buraya Yazar mısınız?

holoskoxx12

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Yetkileri Yazarken Düzgün Yazdığınızdan Emin Olun. 2 Tane Düşmemesi İçinde Silkspawners Config Dosyanızı Spoiler + Code İçerisinde Buraya Yazar mısınız?
silkspawners config dosyasındaki kodlar burada
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
yetkileride düzgün yazdığımdan eminim onunda bir görüntüsünü isterseniz atabilirim.

pastcraft

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
MERHABA ARKADAŞLAR BENİM BİR SERVERİM VAR AMA PREFİXLER ÇALIŞMIYOR TAGLAR YANİ.
PLUGİNİM:GROUPMANAGER
/mangadd yetkili
/manuadd pastcraft yetkili
/mangaddv yetkili prefix &3(&4Yetkili&3)
yaptığım halde tag eklenmiyor.
hazır plugin paketi yükledim ama ondada gözükmüyor lütfen yardım edin ! yardım edersen sevinirim :)

FuryRS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
2 tane düşürme sorunu çözüldü teşekkürler fakat hala oyuncular spawner koyamıyor you dont have permissions place spawners kırarkende break spawners diyor
skype adresiniz varsa sizi ekleyip ekran paylaşsam çözebilirmisin
Skype Adım: LordsOfKeçi
MERHABA ARKADAŞLAR BENİM BİR SERVERİM VAR AMA PREFİXLER ÇALIŞMIYOR TAGLAR YANİ.
PLUGİNİM:GROUPMANAGER
/mangadd yetkili
/manuadd pastcraft yetkili
/mangaddv yetkili prefix &3(&4Yetkili&3)
yaptığım halde tag eklenmiyor.
hazır plugin paketi yükledim ama ondada gözükmüyor lütfen yardım edin ! yardım edersen sevinirim :)
Skype Adım: LordsOfKeçi