Yardım SilkSpawners Çalışmıyor

Electus

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Oyun Sürümü
1.8-1.15
SilkSpawners eski sürümü vardı güncelledim ama ginye spawner koyuyorum içi boş gözüküyor Konsolda şöle hata geliyor :
Skipping BlockEntity with id

ErenSB

Elmas Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
26
SilkSpawners jarını ve klasörünü sil. Sonrasında SilkSpawners 5.0.2 sürümünü yükle ve sorunun muhtemelen çözülecektir.

Electus

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ama hala spawner koyarken konsolda skipping blockentity with id geliyor

dostveviski

Yazıyor...
En iyi cevaplar
17
Merhabalar. SilkSpawners eklentisi çok eski bir eklentidir. Bunun yerine AdvancedSpawners eklentisini kullanabilirsiniz.

Gerekli bilgileri ve indirme linkini şuradan alabilirsin:
forum.gamer.com.tr/konu/advancedspawners-plugin-rehber.445515/

ErenSB

Elmas Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
26
config silip 0 config ile denedim aynı

konsolda Skipping BlockEntity With id yazisi geliyor

Sanırım başka bir pluginden kaynaklanıyor, başka bir spawner eklentin olmadığından emin ol.
Birde Essentialsta 52 yani spawner kodunun engellenmediğinden emin ol. Config blacklist bölümü.
Üçüncü seçenek olarak EssenitalsProtect pluginini tamamen devre dışı bırak. Zaten pek bir işe yaramıyor.

Bunlarda işe yaramaz ise Essentialsı kaldırıp öyle dene. Sorunun Essentials ile alakalı olup olmadığını anlarız.

Electus

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sanırım başka bir pluginden kaynaklanıyor, başka bir spawner eklentin olmadığından emin ol.
Birde Essentialsta 52 yani spawner kodunun engellenmediğinden emin ol. Config blacklist bölümü.
Üçüncü seçenek olarak EssenitalsProtect pluginini tamamen devre dışı bırak. Zaten pek bir işe yaramıyor.

Bunlarda işe yaramaz ise Essentialsı kaldırıp öyle dene. Sorunun Essentials ile alakalı olup olmadığını anlarız.
essentials jarını sildim bu sefer çalıştı spawnerlar

ErenSB

Elmas Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
26
Sanırım essentialsın ayarlarından engelleniyor. Hazır Essentials config kullanabilirsin, forumda paylaşılan ücretsiz plugin paketlerinden alıp.