SilverCraftTr.Tk | 48GB Ram ile Hizmetinizde. Sizlere %0 lag garantisi veriyoruz. | Op SkyBlock |

EneesK

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0

Sunucu Adı: SilverCraftTR

İP: SilverCraftTr.Tk
Hosting: Rabisu
Ram: 20GB
Slot: 80 Kişilik
Sunucu Versiyonu: 1.8-1.9-1.10-1.11
Makine Sayısı: 2
Lokasyon: Türkiye+Almanya

• FeeldaBomb : Gercek adi Gürkan'dır. Sunucunu sahibidir. Ağzı biraz bozuktur ama aslı iyi biridir. Kimseyi kırmaz elinden geldiğince yardım etmeye çalışır. Bu adamı tanımak isterseniz buyrun skypesi - VampireSvivor28

• Omega24 : Gerçek adı Yunus'tur. Kurucunun yardımcısıdır. Tüm gereksiz işleri bu arkadaş yapar. Oyun içinde aklınıza gelebilecek her türlü şeyleri yapar. Açık sözlüdür, kimseden korkusu yoktur. Herkeze kafa tutabilir ama siz oyunculara cok iyi davranır. Elinden geleni ardına koymaz. Bu arkadaşıda tanımak isterseniz gereksiz şeyler yaptırmak isterseniz skypesi : YunusReis9

• BlackRainbow : Gerçek adı Hakan'dır. Kendisi rehberlikten builderliğe geçmiştir. Build işleri bu arkadaşımızdadır. Bayağı yaratıcıdır. Bu arkadaşı tanımak isterseniz skypesi : asdasdhakan

• Cutlett : Gerçek adı Baver'dir. Buda kurucunun yardımcısıdır. Hakkında bende bilgi bilmiyorum açıkcası ama skypesi : Baver447

Mob birleşmesi aktif. Kötü bir bilgisayarınız var ise bu özellik tam size göre.
Çift envanter ve sandık aktif. Artık dakka bası envanter bosaltmaya son.
Mob kredisi aktif. Moblardan düşen bu kredi ile köylülerle takas yapabileceksiniz.
Levelli rütbe sistemi aktif. Artık bir hedefiniz olacak. Canınız sıkılmayacak.
Kasa sistemi aktif. Eventlerde verilen anahtarlarla zengin olabileceksiniz.
Otomatik event sistemi aktif. Artık event derdine son 3 saate bir event olmaktadır.
Özel spawnerlar aktif. Ara çekilişlerde dağıtmaktayız. Diamond,Gold,İron,Emerald Block spawneri gibi.
Sunucumuzda 150 Golem spawnere karşılık 1 adet İron Block Spawner vermekteyiz.
/AdaFly - /GolemAl - Haftalık /Kit Hediye gibi sizi oyuna sardıracak komutlar.
/Donustur komutu ile mob kredilerini kolayca çevirebilirsiniz.
Şık tasarımlı taglar.
Şık tasarımlı yanda duran bilgi panosu
hiçbir konuda cimri olmayan adminler. Her zaman sizler için varlar.
Küfür bize ihanet gibi geldiğinden cezası agırdır.
Sunucumuzda yüksek ramli ve gereksiz eklenti kullanılmadıgı için lag yoktur

Aslında uzatmaya gerek yok herkes gibi en önemli AMACIMIZ büyük bir aile olmak. Fakat biz bukadar düşüncesiz değiliz. Bizim amacımız daima hizmet vermektedir. Bu 10 kişide olabilir 100 kişide 1000 kişide. Amacımız net başarma gücümüz yüksek!. Sunucuyu kapatma gibi bir hedefimizde yoktur. Bütçemiz ve ekibimizle ayakta tutmayı başarıyoruz.

Son düzenleme:

eray2434

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
servere giriyorum sunucuya bağlanıyorsunuz diyor kalıyor lütfen en kısa sürede bu sorun halledilsin !!

EneesK

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
sıkıntı yok sunucumuzda +50 online ile yola devam. sizden kaynaklıdır. iyi oyunlar

eray2434

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
servere 10 üzerinden 1 veriyorum serverin 1.sinin ada lvl i 1milyon ve 13 tane elmasblok spawneri var o adamı geçmek imkansız bu yüzden oynamıyorum serveri

EneesK

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
servere 10 üzerinden 1 veriyorum serverin 1.sinin ada lvl i 1milyon ve 13 tane elmasblok spawneri var o adamı geçmek imkansız bu yüzden oynamıyorum serveri
hocam o oyuncu sunucuya yaklaşık 300 lira civadında yatırım yaptı. sunucuları bu şekilde yorumlarsanız, büyük sunucular 10 üzerinde -10.

GÜNCELLEME++
Sunucumuz dün 120 online oldu rekor kırdık yani. 48 GB Makinemiz oldu 0 lag garantisi veriyoruz. hepinizi bekliyoruz.