Simple House - Bubble Witch

Xeressa

Team Ronin
En iyi cevaplar
0
Onu yapamayip başkasina yaptiranda var aslan :)
Bilgisayarım kaldırmadığı için takım arkadaşıma yaptırtıyorum ayrıca arkadaşımın bununla bir sorunu yoksa seni ilgilendirmez ki takımımız birbirine yardım etmeyi amaçlar, ifşalarını zamanla tek tek kaydedip forumda rezil etmeyi değil. Render ile retrica efektinin farklarını öğrendiğinde laf sokma çabalarına geri girersin.

hiçbir zaman akıllanmayacaksınız, ne kadar doğruyu kafanıza itip kaksak da sadece üste çıkmak, milleti aşağılamak gibi gereksiz yere egolarınız var. Buraya atıyoruz yapılarımızı karşılıklı eleştirelim, tartışalım diye, hiçbir şey hakkında bilgi sahibi olmadan acaba ben buna nasıl laf çaksam, nasıl üste çıksam gibi gerici yaklaşımlar ve yorumlarda bulunuyorsun. İntihar edesi gelmiş de bilmem ney de... Düzgün bir üslubun olmadığı gibi de kalp kırmaya acayip meraklısın. Buyur milleti aşağılayıp zayıf egonu arttırmaya çalışıyorsan meydan senin.

BlockMagician

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Onu yapamayip başkasina yaptiranda var aslan :)
Zaten mimarların çoğu mimar yetneklerini geliştirir.Graphic departmanı vardır çoğu takımın ,renderlar için.Mimarlardan render atması beklenilmez,renderla beraber mükemmel durucak yapı yapması beklenir.Renderi atmak bilhassa photoshop bile kullanmasına gerek yok arkadaşın. SAÇMA SAPAN YORUM ATMAYINIZ :)