Ücretsiz değil,10 USD alıyorlar.İşi bilene bırakın, özellike farklı bir macun kullanmalarını istiyorsanız kendilerine satın alırken not bölümüne bildirin ilgilenirler. Macunu sürerler ama kalitesiz kullanırlar büyük ihtimal sonuçta ücretsiz kurulum yapıyorlar.
Desteklerine mesaj ilettim ama çoğu zaman çevrimdışı oluyorlar :CArkadaşım zamanında ücretsiz yaptırmıştıda ordan hatırlıyorum, neyse zaten demo os ile driver'ları kurcakları için sürmeleri zorunlu, sitesindeki destek bölümünden daha iyi bilgi alabilirsin bence.
Not: 30 lira değil 34.55 lira.
Ofislerine git en iyi çözümDesteklerine mesaj ilettim ama çoğu zaman çevrimdışı oluyorlar :C
Bence git bi adam akıllı yazılımcıya veya teknikere toplattır, donanımdan yeteri kadar istediğini alamazsan boyuna çocuğu zan altında bırakırsın buda hoş olmaz.Neyse artık süreceklerini umut ederek parçalarımı topladım zaten @Exo nun yardımlarıyla ^^ Cevaplarınız için teşekkürler.
Parçaları ben topladım genel olarak dediklerime sadık kaldıysa bir sıkıntı yok.Bence git bi adam akıllı yazılımcıya veya teknikere toplattır, donanımdan yeteri kadar istediğini alamazsan boyuna çocuğu zan altında bırakırsın buda hoş olmaz.