SINGLE PLAYER COMMANDS MOD(kodlarla oyunu kolaylaştırmak)

ninjawaryour

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ben ali:) bu mod sayesinde neler yapabilirsiniz... bu mod sizi oyun içinde creatıve moddan survıval moda geçiş yaptırabilir oyun zamanını degiştirebilir fly hackın hızını arttırabilir ve ya azaltabilir survıval modda iken blokları tek tıkla parcalayabilir etrafınızdaki yaratıkla otomatikmen oldurebilir istediginiz eşyayı yanında yazan gereksiz sayıyla onu kod olarak kullanabilir ve anında uretebilirsiniz hatta daha birçok özellik var bunu sitesinden ogrenebilirsiniz işte indirme linki:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
ve sitenin linki:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
buradan sonrasını resimle anlatıcam. bu mod modloader minecraft forge gibi dosyaları istemez yanlızca bu modu minecraft.jar ın içine atmanızı ister. simdi bu kodları nasıl yazıcaz derseniz oyun içinde konuşma tuşu olan t tuşuna basarak istediginiz kodu yazabilirsiniz oyun kodları sitesinde bulunmaktadır yada oyun içinde t tuşuna bastıktan sonra help yazarak enterladıgımızda butun kodları size gosterecektir ama sitesinden türkçeye cevirerek ne işe yaradıgını görmek bence daha mantıklı herneyse kurulumunu şimdi anlatıcam.
aa.JPG
aaa.JPG
aaaa.JPG
aaaaa.JPG
aaaaaa.JPG
aaaaaaa.JPG
aaaaaaaa.JPG
aaaaaaaaa.JPG

Cruel_SLayer

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
yusuf bu önceki sürüm bu olmaz daha 1.4.2 için çıkmadı eminimdirki snnkide 1.4.2 dir

Yusuf Kumral

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
1.4.2 oldu evet indirdim modu ama 1.4.2 başka yerden buldum kurdum olmadı single playere girince java hatası veriyo forge updateyti seçincede olmuyor mod kapanıyo?

Cruel_SLayer

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
belki modların falan çakısıyordur force yaparkende jarla config dosyalarını sil hatta öenli şeylerin yoksa .minecraftı komple sil ozaman büyük ihtimalle force yapar ve mod çalısıır

Yusuf Kumral

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Yapıyom //set 4 felan yazıyom olmuyo sadece tahta balta ile sağ sol tuşları kullanabiliyorum?