Single'de Blok Kırarken Geç Düşmesi Yardım Edin lütfen! konuya

_Broken_

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben nedense survival oynamak istiyorum 1.12 de ama ne yazıkkı singleplayerde tek başıma oynayınca anlamadığım bir şekilde blok kırınca blok 1 2 saniye yerinde duruyor ve birden yok olup yere düşüyor örneğin şeker kamışı kırdım ama 1 2 saniye sonra düştü yere bu hatayı multiplayerde almıyorum bu hata hakkında herşeyi araştırdım ama oyunu silip yüklediğimde bu hatayı almıyorum fakat optifine yükleyemiyorum minecraft ı silince nedenmi java jar ını açıyorum açılmıyor ekranda hiçbir hata felan vermiyo optifinesizde oynayamıyorum kasıyor 100 250 fps alırken 50 120 oluyor 2GB ram veriyorum optifinenin java jarını cmd dende açmayı denedim fakat ne hata veriyor neyde bir şey. ve bu her sürümde oluyor modemi resetledim felan olmuyor.
Bu konu hakkında yardımcı olabilirmisin lütfen.

xdzaa21

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Haritayla ilgili olabilir. Kurduğun dünyada çok fazla komut bloğu icadı kullanıyorsan olabilir. Bunun dışında aklıma gelen tek şey mod kurmuş olman fakat ondan da bahsetmemişsin. Minecraftı yeniden kurduğumda olmuyor demişsin, Optifine kurmak için .jar dosyasını '.minecraft'ın içindeki 'mods' klasörüne atabilirsin(Forge Mod Loader Gerekebilir.).

Jakinda

Blind Bandit
En iyi cevaplar
7
Yeni Dünya kurduğunda yeni yerler yüklendiği için lag olur. Multiplayer olmasa bile.

Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Onurbey034

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sanırım arada saçmalayıp post kasanlar olmuş, Bildiğim kadarıyla LAG internetten dolayı oluşan bi sorun ancak singleplayer internet kullanmıyor lag olmasıda saçma! modlu oynarken bendede oluyor bazen survivalda pek karşılaşmasamda

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Singleplayerde de lag olabilir.
Chunk yüklenimi, işlemlerinin geç sayılmasına neden olacaktır. Chunk gösterimini kısarsan bir ihtimal olabilir.