Yaşı en fazla 9 bu arkadaşın hem crack oynuyor hemde kızıyor. İnşallah crack yasaklanır.Utanmadan jeb_ e kızıyorsun . Adamlar yıllarca emek veriyor , sen crack oynamakla kalmayıp premiumlarınn hakkı olan skini kullanıyorsun . Ayıp ya
abi detected -,-
Yaşı en fazla 9 bu arkadaşın hem crack oynuyor hemde kızıyor. İnşallah crack yasaklanır.
(bende crackım yeterki şunlar oyunu bıraksın ben oynamasamda olur)
Premium ellerinin arasından kaçıp gittiYaşı en fazla 9 bu arkadaşın hem crack oynuyor hemde kızıyor. İnşallah crack yasaklanır.
(bende crackım yeterki şunlar oyunu bıraksın ben oynamasamda olur)
Aynen haPremium ellerinin arasından kaçıp gitti![]()
neyden bahsediyoruz ?Aynen ha![]()
Video yüklenince linki atarız izlersinneyden bahsediyoruz ?
Bene heç gelmedi öyle şeyler.Aynen ha![]()
Yok bilgi yarışmasına girdim dün fialde son soru sorulcaktı ilk düğmeye basan kazancaktı bir salise önce bastı ve kaybettimBene heç gelmedi öyle şeyler.
Forumda birşeyi sormadan önce google kullanın. Bu bir imzadır genele söylenmiştir. Tapatalktan giriyorum.
Ve verdiğin doğru cevap sayılmadığı için yeni soru sordular !Yok bilgi yarışmasına girdim dün fialde son soru sorulcaktı ilk düğmeye basan kazancaktı bir salise önce bastı ve kaybettim
Senin vardı ya Pre?Yok bilgi yarışmasına girdim dün fialde son soru sorulcaktı ilk düğmeye basan kazancaktı bir salise önce bastı ve kaybettim