Sınırlarınızı Zorlayın - (İstekler Gerçekleşecek.)

SilenceMc

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skript ile uğraşan güzel insanlar, bugün sizlere bir iyilik yapacağım. 3 tane Plugin yazacağım bunlarda bu konunun altına yazdığınız isteklerden seçilecek. En çok sevilen 3 istek gerçekleşecek sınırlarınızı zorlayın!

Not: İstekleriniz Minecraft sunucularında herkesin kullanabileceği güzel şeyler olmalıdır.

Son düzenleme:

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skript mi yazıyorsun yoksa Eklenti mi? Farklı şeyler bunlar.
Skript ise yürüyen uçak, eklenti ise yürüyen helikopter.

SarpE

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
GUİ authme ya da sadece permissionu varsa envanterinde kullanabileceği slotlar. (Yani slotlarda siyah cam olacak perm vasa siyah cam kalkacak kullanabilecek) (Aklıma Gelenler Bunlar)

NoMan

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
GUİ authme ya da sadece permissionu varsa envanterinde kullanabileceği slotlar. (Yani slotlarda siyah cam olacak perm vasa siyah cam kalkacak kullanabilecek) (Aklıma Gelenler Bunlar)
Dediğiniz siyah slotlu kısım olabilir, GUI Authme eskidi pek zevki kalmaz onun.
Taksiclik :D salladım
Helikopter taşımasıda yapalım mı :)
Not: İstekleriniz Minecraft sunucularında herkesin kullanabileceği güzel şeyler olmalıdır.

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
İlk önce sunucuda şöyle bir sıkıntı var. Skript ile uğraşan güzel insanlar diyip size plugin yapacağım diyorsun ikisi çok farklı şeyler. Öncelikle bunu düzeltmen lazım. İstek olarak da şu lanet olası group managerin daha kolay, ve daha az buglu halini yapabilirsen güzel olur.

Nutroxxtr

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
1vs1 tarzı arenaya girelim sonra böyle lobby olsun chest commands ile lobi olsun daha sonra arenalar olsun takım ölüm oyunu olsun mesela karşı takım 5 kişi bizde 5 kişi kale savaşı yapıyoruz

NoMan

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk önce sunucuda şöyle bir sıkıntı var. Skript ile uğraşan güzel insanlar diyip size plugin yapacağım diyorsun ikisi çok farklı şeyler. Öncelikle bunu düzeltmen lazım. İstek olarak da şu lanet olası group managerin daha kolay, ve daha az buglu halini yapabilirsen güzel olur.
Farklı şeyler evet ancak buraya istekleri için geldim sonuçta Skript olsun olmasın bir şey isteyecekler bunun Plugin olmasının sakıncası var mı?
GroupManager Listeye aldım oylama yaparız en çok çıkanlar yapılır.
1vs1 tarzı arenaya girelim sonra böyle lobby olsun chest commands ile lobi olsun daha sonra arenalar olsun takım ölüm oyunu olsun mesela karşı takım 5 kişi bizde 5 kişi kale savaşı yapıyoruz
Seninkini tam anlamadım biraz daha ayrıntı verirsen listeye koyabilirim.

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Hmm... Muhtemelen yapamazsın ama TPS modu gibi bir şey yapılabilir mi? Yani zaten yapılmaz da, öyle aklıma geldi.

Nutroxxtr

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
5VS5 Takımlı ölüm oyunu plugini :
- Chestcommands ile odalar gözükücek yani arenalar warp tarzında , ilk adımda 3 oda yeticektir. 3 Arena yapılcak builderler tarafından daha sonra, /5vs5 tarzı bir komut olucak. Yazdıklarında karşılarında odaları görücekler yani /warp gibi daha sonra isteyen odaya katılcak adam o odada 5vs5 tam dolduğunda oyun başlıyacak. Ve insanlar yayla kılıçla v.s savaşıcaklar daha sonra kazanan takım 1 puan alıcak üst tarafta takımlar kırmızı : 0 mavi : 1 tarzı bir scoreboard olucak 5 puan kazanan takım oyunu kazanıcak ve belirli bir ödül para ödülü item ödülü v.s kazanıcak.

NoMan

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hmm... Muhtemelen yapamazsın ama TPS modu gibi bir şey yapılabilir mi? Yani zaten yapılmaz da, öyle aklıma geldi.
Dediğim gibi Plugin yapacağım, ücretsiz olarak Launcher yapamam.
5VS5 Takımlı ölüm oyunu plugini :
- Chestcommands ile odalar gözükücek yani arenalar warp tarzında , ilk adımda 3 oda yeticektir. 3 Arena yapılcak builderler tarafından daha sonra, /5vs5 tarzı bir komut olucak. Yazdıklarında karşılarında odaları görücekler yani /warp gibi daha sonra isteyen odaya katılcak adam o odada 5vs5 tam dolduğunda oyun başlıyacak. Ve insanlar yayla kılıçla v.s savaşıcaklar daha sonra kazanan takım 1 puan alıcak üst tarafta takımlar kırmızı : 0 mavi : 1 tarzı bir scoreboard olucak 5 puan kazanan takım oyunu kazanıcak ve belirli bir ödül para ödülü item ödülü v.s kazanıcak.
Anladım sanırım rastgele kişiler katılıcak arenalara Hunger Games gibi? Liisteye eklerim.

Nutroxxtr

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dediğim gibi Plugin yapacağım, ücretsiz olarak Launcher yapamam.

Anladım sanırım rastgele kişiler katılıcak arenalara Hunger Games gibi? Liisteye eklerim.
Ayn hocam hunger games gibi olursa güzel olur katılımcı çok olur.
Minigames olarakta eklenebilicek bir oyun