Acarz
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
aynn bunu görünce aklıma ilk hg geldiEvi gerçekten çok beğendim fakat bana MCSG'de bulunan bir haritadaki kulübeleri hatırlattı.
aynn bunu görünce aklıma ilk hg geldiEvi gerçekten çok beğendim fakat bana MCSG'de bulunan bir haritadaki kulübeleri hatırlattı.
Hortlatma !Blokları iyi kullanmışsın. Evin üzerinden geçen yani gölgesi eve vuran bir ağaç yaparsan evin kenarına hoş bir hava katar. Yapraklar abartı olmuş. Onun haricinde iç mimarin ve dış mimarin oldukça güzel bu şirin evi çok beğendim. Forumda ki diğer şirin evlere göre en iyisi bu bence. Başarılarının devamını dilerim. Önerilerimi dikkate almalısın bence.
Birkaç gün öncesinden kalan bir konu hort olmamıştır. Birkaç hafta geçsin ondan sonra .sHortlatma !
Ölü konulara mesaj atılmasına "Hort" denir. Arkadaş biraz abartmış .sPardon?
Forum kurallarını okumadan forumda cahil gibi gezmeyin diye kaç kez diyeceğiz ?Pardon?
Mart ayında değilmişiz yalnız *Kendini bir ay öncesinde sanan ben*Yani doğru anlamışım tamam. Yanlış cevap vermiyim diye sordumda. Saol muhammed bende diyicektim o kadar az zaman geçmiş neden öyle yazıyo ki diyicektim.![]()
rayandu sen gitmemiş miydin ya?Forum kurallarını okumadan forumda cahil gibi gezmeyin diye kaç kez diyeceğiz ?
40 yıllık bulaşık makinesiyim böyle ayar görmedim helal @rayandu06Forum kurallarını okumadan forumda cahil gibi gezmeyin diye kaç kez diyeceğiz ?
Kardeşim ben konu sahibi değilim anlıyor musun? Forum kurallarında konuyu güncellemek yasaktır. Ben sadece fikrimi sundum fikir sunmak yasak denilmemekte. Şimdi kapa çeneni.![]()
Okuduğunu bile anlayamayacak derecedesin. Üstteki arkadaş açıklamış zaten gerekeni. Senin diş sayın kadar bu forumda bulunmuşluğum var.Sadece 1 ay geçmiş nolucak ki yani sanki aradan yıllar geçmiş sizde. Ben 1 tane yorum yaptım görüşümü söyledim. Uzatmayın yav.[DOUBLEPOST=1429459553,1429459340][/DOUBLEPOST]
Kardeşim ben konu sahibi değilim anlıyor musun? Forum kurallarında konuyu güncellemek yasaktır. Ben sadece fikrimi sundum fikir sunmak yasak denilmemekte. Şimdi kapa çeneni.![]()
"Ayakkabı durdukça değil kullanıldıkça eskir"Kardeşim katılım zamanlarına bir bak istersen sonra konuş. Ayrıca ben sadece fikrimi sundum konu güncelleme gibi bir fikrim yoktu konunun tarihine yorumumu attıktan sonra bakmak istedim fakat göremedim o yüzden bende bir şey yapmadım. Şimdi konuyu uzatmayın ve sayenizde konu aktifleşti.Benim konu güncellemek gibi bir nedenim yoktu sadece fikrimi sundum dediğim gibi şimdi iki tarafta haksız olduğuna göre konuyu kapatalım. Ben bütün suçu karşı tarafta arıyanlardan değilim kendi yanlışlarımıda ortaya koydum.
Ben uzatmıyorum sen uzatıyorsun.Hala uzatıyorsun farkındaysan?![]()