Şirin Bir Orta Çağ Evi :)

Prokeen

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Blokları iyi kullanmışsın. Evin üzerinden geçen yani gölgesi eve vuran bir ağaç yaparsan evin kenarına hoş bir hava katar. Yapraklar abartı olmuş. Onun haricinde iç mimarin ve dış mimarin oldukça güzel bu şirin evi çok beğendim. Forumda ki diğer şirin evlere göre en iyisi bu bence. Başarılarının devamını dilerim. Önerilerimi dikkate almalısın bence.
Hortlatma !

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Yani doğru anlamışım tamam. Yanlış cevap vermiyim diye sordumda. Saol muhammed bende diyicektim o kadar az zaman geçmiş neden öyle yazıyo ki diyicektim. :D
Mart ayında değilmişiz yalnız *Kendini bir ay öncesinde sanan ben*
Yani az da olsa hortlanmış bu konu *Senin tarafından*
Neyse diğerlerinden özür dile geç :3

BatuhanSteveÖzbatir

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kardeşim ben konu sahibi değilim anlıyor musun? Forum kurallarında konuyu güncellemek yasaktır. Ben sadece fikrimi sundum fikir sunmak yasak denilmemekte. Şimdi kapa çeneni. :)

"Konunuzun ön sayfalara gelmesi için güncellemenize izin verilmez. Sadece aktif tartışma içeren konular kendiliğinden ön sayfalara çıkabilir." diyor forum kuralları ki burada da aktif bir tartışma bulunmadığı için hala suçlusun.

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Sadece 1 ay geçmiş nolucak ki yani sanki aradan yıllar geçmiş sizde. Ben 1 tane yorum yaptım görüşümü söyledim. Uzatmayın yav.[DOUBLEPOST=1429459553,1429459340][/DOUBLEPOST]
Kardeşim ben konu sahibi değilim anlıyor musun? Forum kurallarında konuyu güncellemek yasaktır. Ben sadece fikrimi sundum fikir sunmak yasak denilmemekte. Şimdi kapa çeneni. :)
Okuduğunu bile anlayamayacak derecedesin. Üstteki arkadaş açıklamış zaten gerekeni. Senin diş sayın kadar bu forumda bulunmuşluğum var.

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim katılım zamanlarına bir bak istersen sonra konuş. Ayrıca ben sadece fikrimi sundum konu güncelleme gibi bir fikrim yoktu konunun tarihine yorumumu attıktan sonra bakmak istedim fakat göremedim o yüzden bende bir şey yapmadım. Şimdi konuyu uzatmayın ve sayenizde konu aktifleşti. :) Benim konu güncellemek gibi bir nedenim yoktu sadece fikrimi sundum dediğim gibi şimdi iki tarafta haksız olduğuna göre konuyu kapatalım. Ben bütün suçu karşı tarafta arıyanlardan değilim kendi yanlışlarımıda ortaya koydum.
"Ayakkabı durdukça değil kullanıldıkça eskir"
Biz senin hortlatmana karşı değiliz. Seni uyarmamıza rağmen diklenmeye devam ediyorsun. Sana forum kurallarını oku dedim, kapa çeneni diyorsun.

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Tamam, konu kaldığı yerden devam etsin. Boşu boşuna uzatıyoruz, haklısın.
Senin "kapa çeneni" demen konuyu uzatmıştı farkındaysan ?

Achar

Marangoz
En iyi cevaplar
0
bu evin yanın bir ağaç ev yapıp yapraklarıylada çatıya bağlasan süper olur :D ev harbi güzelmiş hemde maliyetide az