DeathLight
You tell me life isn't that hard.
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar şirket skripti yazılabilirmi /şirket oyuncuekle isim /şirket oyunculiste liste gibi herkeze maaş ödeme bir komutla vb... yapabilirmiyiz bunu skriptle?
MODERN WORLD Projemde Kullanacağım^^[DOUBLEPOST=1420390581,1420390526][/DOUBLEPOST]Aslında güzel fikir -/şirket kur şirketini kurcaksın
-/şirket maaş günlük maaş verilcek şirkettekilere
-/şirket ekle oyuncu alcak
-/şirket at oyuncu atcak
-/şirket arazisi yazınca araziye ısınlancak
-/şirket sahiplen araziye sahiplencek
Survival tarzı sunucuda çok güzel olur tarım şirketi örnek![]()
Grub skriptine dayalı nasıl yapabilirim diye düşünüyorum bir örnek verirsen devam ettirebilirimGrub skriptine dayalı yazılarbilir aynı grub skripti gibi yapabilirsin sonradan maaş ödeme gibi unsurlarıda ekleebilirsin.Ama biraz zorlanabilirsin,maaş konusunu biraz zor iş gibi geliyor![]()
Yap banada verMODERN WORLD Projemde Kullanacağım^^[DOUBLEPOST=1420390581,1420390526][/DOUBLEPOST]
Grub skriptine dayalı nasıl yapabilirim diye düşünüyorum bir örnek verirsen devam ettirebilirim![]()
Anasını bile ağlatırsın
(bunu okuyan sevgili yetkili bu bir hakaret değildir,azıcık mizahın varsa anlamışsındır zaten.Ama gene de kalkmasını düşünüyorsan uyarı verme mesajı düzenle.)
LOL ve Dota failim benGayet kolay ancak işim var şu an League of Legends skripti yazıyoruz :/
Bu scripti yap öğretiyim
Bu scripti yap öğretiyim![]()
Mesajımı okuyunuz.[DOUBLEPOST=1420391527,1420391462][/DOUBLEPOST]Bu arada, gel de sana Crysis öğretelimKimse sana bunu bedavaya yazmaz, 1 TL karşılığında PayPal ile yapabilirim istersen, 50 KR'sini PayPal alıyor
2 gün sonra PHP trim işlerini çözdükten sonra siteden en iyi şirketler sıralaması da yapabilirim.
Tamam 1tl ver lol öğretiyim sonra o 1 tl ile scripti yap düz mantıkMesajımı okuyunuz.[DOUBLEPOST=1420391527,1420391462][/DOUBLEPOST]Bu arada, gel de sana Crysis öğretelim2/3 ezerim
![]()
Ancak 1TL'yi alacak benim pülüs Nevese error nevese iptal @KadirBerk tulumbacı Kadir'e selamlar @Iskefiyeli18Tamam 1tl ver lol öğretiyim sonra o 1 tl ile scripti yap düz mantık
:/ Tamam bb.Ancak 1TL'yi alacak benim pülüs Nevese error nevese iptal @KadirBerk tulumbacı Kadir'e selamlar @Iskefiyeli18
mesela oyuncuları 1 şirket altına toplamana yardımc olur aynı grub gibi,one benzer bir şirket olabilir yada farklı şirketlerMODERN WORLD Projemde Kullanacağım^^[DOUBLEPOST=1420390581,1420390526][/DOUBLEPOST]
Grub skriptine dayalı nasıl yapabilirim diye düşünüyorum bir örnek verirsen devam ettirebilirim![]()