Şirketteki Windows'ta Mavi Ekran Hatası Var, Nasıl Çözülür?

Batuhan91

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Evet gençler sorum açık. Şirketteki Windows bilgisayarımda mavi ekran hatası alıyorum. Haberlerde saçma sapan, Windows çöktü gibi şeyler yazılmış ama çözümünü sunan bir adam akıllı şey yok! Yardım edene şimdiden teşekkürler. Umarım bu Windows mavi ekran hatası kısa sürede çözerim.

Not: Bu arada şahsi Windows bilgisayarımda böyle bir problem yok.

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'na bağlı sosyal medya hesabından şöyle bir açıklama yapılmış ve Windows mavi ekran hatasının çözümüne yönelik bir görsel paylaşılmış. Faydası olabilir. Ancak önerim, Windows ve birlikte çalıştığı şirketler tarafından yapılan, "bu problemin çözüleceği ve kullanıcıların beklemesi gerektiği" şeklindeki tavsiyeye uymak yönünde olacak.

btk.png

GS1iRPaXEAASr15.jpg

Batuhan91

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Yapıyorum ama bir sorun var. Şimdi Windows'u güvenli modda başlattım ve C:\Windows\System32\drivers\CrowdStrike dizinine gittim. Buraya kadar sorun yok. C-00000291*.sys dosyasını da buldum ama bu dosyanın adını değiştirin denilmiş. Ne olarak değiştirileceği yazmıyor nedense. :D

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Dosya adının ne olarak değiştirildiğinin bir önemi yok. Kabaca izah edeyim; maksat o dosyanın okunmaması.

Batuhan91

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Çözüldü problem. Biraz uzun sürdü bilgisayarın açılması ama hallettim. Teşekkürler.

Bernard

Бернард
Danışman
Geliştirici
En iyi cevaplar
61
Çok epik bi olay gerçekten. Bir günde nasıl milyarlarca cihazın erişilemez hale geldiğini canlı canlı gördük. Kötü amaçlı bir yazılım ile yapıldığını düşünsenize bir de :co1: