Sirocco Survival 1.12.1 Komut bloklarıyla yapılmış bir survival [en yenisinden]

ilkeroyun

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
2
Merhaba arkadaşlar bir sunucu yaptım ve bunu 2 plugin ve komut bloklarıyla yaptım tabi ki eksikler olacaktır çünki komut blokları yazılan komutları karşılamıyor. Herneyse sunucu server.pro üzerindendir. sizi bekliyoruz
Hemen gelin :)
Yenilik!:
*Pluginler tamamen kaldırıldı.
*Artık giriş kiti var.
*Sunucu hamachiden ilkerbey.serv.nu ya taşındı.
*Sunucumuz için artık hamachi gerekmiyor

Son düzenleme:

CashTR

Ulaş Demirci / ShadeTR
En iyi cevaplar
0
Sunucu açılıyor mu çünkü komut blokları birbirini tetiklemek için tick üretecektir. Bir redstone sistemi kurmuş olmalısın ki bu hamachi üzerinden olan bir sunucuyu çok rahat kasma duruma sokacaktır. Hamachi açtın madem komut bloku sayısı çok önemli o ince ayar (bence yok) kusursuz bir şekilde yapmalısın. Sunucunun ne gibi fonksiyonları destekleri var anlatır mısın ?.

Toni_2003

Koni and Boni
En iyi cevaplar
0
Dostum seni biyerde daha görmüştüm sanırsam plugin üstüne çalışıyorsun bir takım arıyordun doğrumu :) ? Ve serverin hamachi olması pek iyi olmamış :)

ilkeroyun

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
2
sen heralde 1.8 ile karıştırdın bu 1.12.1 hiçbir şekilde kasma olayı yok ve kit sistemleri üzerinde çalışıyorum ayrıca kızıltaş kullanma olayıda neredeyse hiç yok komut blokları randomteleport ve spawnın kırılmasını engelleyen sistemler için var şuanda ileriki açlışmalarımda kit sistemleri giriş bilgileri ve düzenli olarak mesaj yazma sistemlerni yapacağım ve bunlar en kolayları olacak eğer sunucuya sürekli 5 10 kişi girerse ilerisnde sunucuya market ve trade sistemleri ekleyebilirim. Bunların hepsi benim için oldukça kolay

Dostum seni biyerde daha görmüştüm sanırsam plugin üstüne çalışıyorsun bir takım arıyordun doğrumu :) ? Ve serverin hamachi olması pek iyi olmamış :)
Kesinlikle harita yapmak için arkadaş arıyordum fakat türkler bu konularda pek hevesli değiller. Eğer sunucuda birileri vip alırsa vip perleri olacak ve sunucuyu daha kaliteli biryere taşıyabileceğim

Yenilik!:
*Pluginler tamamen kaldırıldı.
*Artık giriş kiti var.
*Sunucu hamachiden ilkerbey.serv.nu ya taşındı.
*Sunucumuz için artık hamachi gerekmiyor

Yenilik!:Authme plugini eklendi