TheRedstoneEngineer
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Şu sıralar hiçbir şey yüklememiş olsam da sistem kasmaya başladı. CPU Kullanımı 30%'da, RAM kullanımı da 800mb falan (toplam RAM 2GB yani bayağı boşluk var) sistem takılıyor. Sonuna kadar kullansa anlayacağım, yetmiyor diye fakat kaynak da kullanmıyor. Programların açılması uzun sürüyor, arada sırada takılıyor, programlar yanıt vermiyor. Ayrıca Minecraft'ta da sorun var. Eskiden sabit 50-60fps alırken şimdi 30-35fps alıyorum. Kendi kendine oldu ben bir şey yapmadım. Acaba neden? Wise Care 365 Pro ve CCleaner ile sürekli temizlik falan da yapıyorum. ComboFix + MalwareBytes - AntiMalware ile tarama da yaptım, temiz. Gerçek zamanlı olarak Comodo Internet Security kullanıyorum.
Laptop, soğutucu altlık kullanıyorum, zorlandığı oyunlarda veya 3D Render'da bile işlemci 70-75 dereceyi fazla geçmiyor. Yani hep soğuk.
Sistemim (Yetersiz tamam ama daha 1 hafta önce bu kasmalar olmuyordu ve kasma/takılma anlarında sistem tam kullanılmıyor bile zaten):
2 GB DDR2 667Mhz RAM (2x1G
Intel Core 2 Duo T7250 2.00 GHz Çift Çekirdekli İşlemci (İşlemci 64 bit fakat Windows'um 32 bit)
ATi Mobility Radeon HD 2400 1GB (256MB dahili hafızası var, kalanını normal RAM'den alıyor.)
Windows 7 Professional 32 Bit İşletim Sistemi
Şimdiden teşekkürler.
Laptop, soğutucu altlık kullanıyorum, zorlandığı oyunlarda veya 3D Render'da bile işlemci 70-75 dereceyi fazla geçmiyor. Yani hep soğuk.
Sistemim (Yetersiz tamam ama daha 1 hafta önce bu kasmalar olmuyordu ve kasma/takılma anlarında sistem tam kullanılmıyor bile zaten):
2 GB DDR2 667Mhz RAM (2x1G
Intel Core 2 Duo T7250 2.00 GHz Çift Çekirdekli İşlemci (İşlemci 64 bit fakat Windows'um 32 bit)
ATi Mobility Radeon HD 2400 1GB (256MB dahili hafızası var, kalanını normal RAM'den alıyor.)
Windows 7 Professional 32 Bit İşletim Sistemi
Şimdiden teşekkürler.