''Sistem Ayrıldı (G:)'' Dosyası Nasıl Kaldırabilirim Yardım !

GlisterTR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0

ÖNCEDEN WİNDOWS 8 YÜKLÜYDÜ BEN ÜSTÜNE WİNDOWS 7 KURDUM ŞİMDİ WİNDOWS 8 İ KALDIRMAK İSTİYORUM WİNDOWS 8 SİSTEM AYRILDI DOSYASINDA NASIL KALDIRABİLİRİM YARDIMCI OLUN

M

MUHDE

Ziyaretçi
Diskte windowsold veya ona benzer bir isim ile bir klasör var ise onu silmen yeterli olucaktır önceki win 8 dosyaları orada olur gerekli dosyaları yedekleyip klasörü silersin

Öyle bir dosya yok ise direk G:\\ üzerinde eski windows u içericek bir dosya olması lazım

Eğer windows 7 ile windows 8 ayrı disklerde ise altta attığım linkteki program ile birlikte windows 8 in olduğu disk i temizle sonrada biçimlendir

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Buda virüs total

M

MUHDE

Ziyaretçi

içi boş

Denetim masasından klasör seçenekleri gizli dosyaları göster seçeneğini vede bilinen uzantıları vede sistem dosyalarını gösterme gibi seçenekler olur hepsini göstermek için ayarla

"Bilinen dosya türleri için uzantıları gizle" Buradaki tiki kaldır
"Korunan işletim sistemi dosyalarını gizle" Tiki kaldır

M

MUHDE

Ziyaretçi

şimdi ne yapmam lazım

Skype var ise oradan teamviewer ile bakayım bir kaç dosyayı karıştıracam işletim sistemine dair

Eğer teamviewer veremem diyor isen oradaki dosyaların içine giripte tekrar çıkan dosyaların içine giripte çıkan dosyaları ss alır isen sevinirim

Moderatör tarafından düzenlendi:
I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
Skype var ise oradan teamviewer ile bakayım bir kaç dosyayı karıştıracam işletim sistemine dair

Eğer teamviewer veremem diyor isen oradaki dosyaların içine giripte tekrar çıkan dosyaların içine giripte çıkan dosyaları ss alır isen sevinirim
Ünsanlarün özelü var üla

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Ben geri dönüşüm kutusu ile uğraşmak istemediğimden böyle bir durum olursa usb den boot ederim windows 8 kurulumu olarak. G diskini silip tekrar yerleştiririm ^_^