Sistem Dili Sorunu...

LuffyKirito

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Öncelikle herkese merhaba ! Ben bir süredir minecraft modlu survival videoları izliyorum ve haliyle bende oynamak istiyorum. ATLauncherda tüm mod paketleri , Technicde ve FTB de ise bazı mod paketleri inmiyor. Bunun sebebinin sistem dili olabileceği söylenmişti. Ama durum şudur ki ebeveynlerim ingilizce anlayamayacağı için ingilizce yapamam ve ingilizce yapmassamda inmiyor. Peki şu windows oturumları (yada profilleri)'nden bir tane daha açsam ve onun sistemini ingilizce yapsam şuanki kullandığımda ingilizce olur mu ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler ! :)

Cobra_HD

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bilgisayarın Windows 7 ve üstü ise her profil farklı dil seçebiliyor diye biliyorum. :)
Sent from my RM-825_eu_turkey_211 using Tapatalk

OneMove

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sistem dilini değiştirmeyi biliyorsan sıkıntı yapmaz. Sürekli değiştirmek değiştirme başına 1-2 dakikanı alır ( Bilgisayar açma kapanış süresi bilgisayardan bilgisayara değişeceği için 1-2 dakika dedim , bende yaklaşık ssd'siz 44 saniye falan )

Cobra_HD

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Sistem dilini değiştirmeyi biliyorsan sıkıntı yapmaz. Sürekli değiştirmek değiştirme başına 1-2 dakikanı alır ( Bilgisayar açma kapanış süresi bilgisayardan bilgisayara değişeceği için 1-2 dakika dedim , bende yaklaşık ssd'siz 44 saniye falan )
Bende SSD'siz 15-20 arası :D