CleverMC
Altın Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
BohTam senlik ....Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.@efe2002ozyay
BohTam senlik ....Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.@efe2002ozyay
O paraya o ?Tam senlik ....Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.@efe2002ozyay
üye olmaya üşendim *_*
şöyle bir şey buldumÜye olmaya üşenmen kötü bir sistem toplamana neden olabilir .-.
şöyle bir şey buldum
F/P Orta Seviye Oyun Sistemi
İşlemciIntel Core i5 4460AMD FX8 8320E
AnakartMSI Z97 Gaming 3Asus M5A97 R2.0
Ekran KartıMSI GTX960 GamingAsus R9 280X DCU2T
Ortak Bileşenler
BellekKingston HyperX Savage Red HX316C9SR/8
HDDSeagate Barracuda 2TB 7200 RPM
DVD-RWSamsung SH-224DB DVD-RW
MonitörAsus 23” VS239HV
Klavye/FareCooler Master Storm Devastator
KasaCooler Master Silencio 650 Pure
Güç KaynağıCooler Master RS600-B 600W 80+
CPU SoğutucuCooler Master Hyper TX3 Evo
Toplam1223$ + KDV1162$ + KDV
şöyle bir şey buldum
F/P Orta Seviye Oyun Sistemi
İşlemciIntel Core i5 4460AMD FX8 8320E
AnakartMSI Z97 Gaming 3Asus M5A97 R2.0
Ekran KartıMSI GTX960 GamingAsus R9 280X DCU2T
Ortak Bileşenler
BellekKingston HyperX Savage Red HX316C9SR/8
HDDSeagate Barracuda 2TB 7200 RPM
DVD-RWSamsung SH-224DB DVD-RW
MonitörAsus 23” VS239HV
Klavye/FareCooler Master Storm Devastator
KasaCooler Master Silencio 650 Pure
Güç KaynağıCooler Master RS600-B 600W 80+
CPU SoğutucuCooler Master Hyper TX3 Evo
Toplam1223$ + KDV1162$ + KDV
Bu bütçeye h81 chipsetli anakart önermek mantıklı değil bence, en azından h97 chipsetine sahip bir anakart eklemeliyiz bu sisteme.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.2 tane*
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.(kendin acik birakirsin*)
Fazlasina gerek yok. 3500 ü biraz kaçırmış olabilir(35xx). Anakart a o kaa para vermeyin diyorum dinlemiyirlar.
(@Quaris )
Ekran kartını SSC almak için kısabileceğim tek nokta anakart, tabii ekran kartının 300tl daha ucuz bir modelini alıp onlardan da alabilir.Bu bütçeye h81 chipsetli anakart önermek mantıklı değil bence, en azından h97 chipsetine sahip bir anakart eklemeliyiz bu sisteme.
Anakartı yüksek tutmak için SSD listeden çıkarılabilir, önceliği çok yüksek değil. Anakartı bir kere alacaksınız, düzgün bir anakart almak geleceğe yatırımdır. 5. nesil işlemciler çıkınca h81 chipsetli anakart ile kullanamayacağız malesef. Ek olarak kasa ve güç kaynağını birlikte alarak daha ucuza getirebiliriz. Çok iyi bir seçim olmaz fakat bütçe sınırdaysa böyle şeyler yapılabilir.Ekran kartını SSC almak için kısabileceğim tek nokta anakart, tabii ekran kartının 300tl daha ucuz bir modelini alıp onlardan da alabilir.
Kasa ile verimli bir güç kaynağı bulmak çok pahalı geliyor benim gözümde. Dediğim gibi 300tl ucuz modeli var ekran kartının onu alıp anakarta daha fazla pay bırakabiliriz. SSD'yi de 120GB yapabiliriz. SSD her ne kadar gerekli olmasa da hdd ile arasındaki farkı deneyince gördüm. Kullanmaya değer.Anakartı yüksek tutmak için SSD listeden çıkarılabilir, önceliği çok yüksek değil. Anakartı bir kere alacaksınız, düzgün bir anakart almak geleceğe yatırımdır. 5. nesil işlemciler çıkınca h81 chipsetli anakart ile kullanamayacağız malesef. Ek olarak kasa ve güç kaynağını birlikte alarak daha ucuza getirebiliriz. Çok iyi bir seçim olmaz fakat bütçe sınırdaysa böyle şeyler yapılabilir.