Sistemim ve görüşleriniz

Sistemime Puan vericek olsan bu kaç olurdu ?

• 10 puan : süper sistemmiş

Kullanılan: 0 0.0%
  • 9 puan : O oyunları rahatça oynaman lazım çünkü sistemin iyi

Kullanılan: 2 11.8%
  • 8 puan : sadece iyi. fazlası yok.

• 7 puan : Benimkinden iyi değil ama idare eder :/

• 6 puan : Bazı parçalar sistemine göre geri kalmış.

• 5 Puan : Değiştirmen gereken şeyler var.

Kullanılan: 7 41.2%
  • 4 puan : İsmini verdiğin oyunları oynadığına inanamıyorum.

• 3 puan : Bilgisayar değil çöp seninki .

Kullanılan: 3 17.6%
  • 2 puan : Çalışıyor mu kesin ?

• 1 puan : Mario açar mı ?

Kullanılan: 5 29.4%

• Kullanılan toplam oy
    17

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Selam arkadaşlar uzun süredir oyunlarda saçma salak bir kasma problemi yaşıyorum. Bugün sistemimi ve elimdeki oyunları sizlerle paylaşıcağım. Sizden istediğim şu ;
-1 sistemimden maximum oyun performansını nasıl sağlıyabilirim ?
-2 sistemimi oyunlarda hızlandırdığı kesin olan bir program varmı ?
-3 Sistemimden neyin oyunlarda düşük FPS almamın nedeni olabilir ?
-4 Nvidanın(asker arkadaşım sanki)Kasmaları engelleyen driverları mevcut mu ?
-5 Oyun performansını arttırmak için manual olarak herhangi bir ayar yapabilir miyim ?
De ahada sistemim :
(
Üşengeçliğimin kusuruna bakmayın fotoğraf göndereceğim DXDİAG üzerinden dir.)

ekran kartı :

Değerlendirme için başka nelerin fotoğrafını atmamı isterseniz söyleyin ben hemen gönderirim bu konuya.
Elimdeki sıra sıra kasma yapan oyunlar :
-
BATTLEFİELD 3 (korsan)
-BATTLEFİELD 4 (orjinal B))
-Dying Light (korsan) [Özellikle şu an oynadığım için bunda kasma yaşyorum asıl konuyu açma sebebim bu oyundur]
-Gta 4 (korsan)
(her şey KORSAN :ÇD )

Kasma problemi YAŞAMADAN bitirdiğim ve oynadığım oyunlar :
-TOMB RİDER 2013
-Assain Cread Libertion
-Blades Of time (baya eski ama iyi)
-Hitman the Absulation
-Outlast
-Prototype 2
-Payday 2
Vee çok daha fazlası. 98.6 GB lik oyun klasörüm var. aralarında kasanları yukarda yazdım.Yardım ederseniz sevinirim.

Bizim tayfa :
@RedIsBack @ErenBeyazkurt @owen_1 @KadirBerk @SoGamez92 @Iskefiyeli18 [ @SincapTR @lSincapl ] Sincaplaaaar
@rayandu06 @Sergunkorowakurwa @MUHDE (niye etiketlediğimi bilmiyorum çok tatlı duruyo ._.)
ve belki bir dua okur diye @Forumİmamı

İlgilenirseniz sevinrim dostlar yoldaşlar.teşekkürler

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
APU olması biraz sıkıntı yani ekran kartın ve anakartın birleşik bu yüzden ekran kartı değiştiremezsin APUlar da çok performans vermiyor o dediğin BF serisi o oyunu açıyorsa hayret :o

SoGamez92

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ekran kartı güzele benziyor.Razer Game Booster kullan ve oynamadığın oyunları,kullanmadığın programları falan sil bir antivirüs taraması yap hallolur.

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
APU olması biraz sıkıntı yani ekran kartın ve anakartın birleşik bu yüzden ekran kartı değiştiremezsin APUlar da çok performans vermiyor o dediğin BF serisi o oyunu açıyorsa hayret :o
evet evet açıyor bf serisini kısmen kasarak ta olsa bitirdim. yani oynanmıyacak derecede değil de bazen rahatsız edici olabiliyor :)

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Valla benim açımdan sistemin baya iyi ama bildiğim programları söyleyeyim. Game Boost muydu adı tam emin değilim ama bir program vardı oyunları hızlandırmayı sağlıyor. Ayrıca görev yöneticisinden oynadığın oyunların önceliklerini yüksek olarak ayarlayabilirsin. Bir de Game Boost'la aynı işlevi mi sağlıyor? Bilmiyorum ama CCleaner indirirek bilgisayarının hızlanması ve daha rahat performans alabilirsin ve yanlış hatırlamıyorsam ekran kartın kötü oyunlarda iyi performans vermiyor. Sorun buradan da kaynaklanıyor olabilir.

KebabReyiz

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Valla benim açımdan sistemin baya iyi ama bildiğim programları söyleyeyim. Game Boost muydu adı tam emin değilim ama bir program vardı oyunları hızlandırmayı sağlıyor. Ayrıca görev yöneticisinden oynadığın oyunların önceliklerini yüksek olarak ayarlayabilirsin. Bir de Game Boost'la aynı işlevi mi sağlıyor? Bilmiyorum ama CCleaner indirirek bilgisayarının hızlanması ve daha rahat performans alabilirsin ve yanlış hatırlamıyorsam ekran kartın kötü oyunlarda iyi performans vermiyor. Sorun buradan da kaynaklanıyor olabilir.
Game booster hiçbir işe yaramıyor.

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
game booster çöp :p CCleaner kullanıyorum ve sık sık temizlik yapıyorum bilgisayarımda.
Yani diyorsun ki işlemcimi değiştirdiğim an problemsiz kasmadan bf 4 ve Dying Light oyniyabilirim ?

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Gamebooster işe yaramaz bir teknoloji :lol:[DOUBLEPOST=1423081561,1423081451][/DOUBLEPOST]
game booster çöp :p CCleaner kullanıyorum ve sık sık temizlik yapıyorum bilgisayarımda.

Yani diyorsun ki işlemcimi değiştirdiğim an problemsiz kasmadan bf 4 ve Dying Light oyniyabilirim ?
işlemcini değiştirirsen bu sefer anakart aşırı ısınır pc patlamasın yoksa :p

Cuaresma45

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sistemi muhtemelen leptop. Amd apulu sisteme nvidia yerine amd ekran kartı takılsaydı dual graphics ile performansını çok arttırabilirdik. Performansını bilgisayarını güncelleyerek virüsleri silerek kayıt defterini düzenliyerek defrag yaparak ccleaner ile gereksiz dosyaları temizleyerek virüsleri silerek ve en önemlisi ekran kartı sürücüsünü güncelle. Bunları yapınca oyun dışında bilgisayarının performansıda büyük ölçüde artacaktır. Overclock da var ama yapmanı önermem.